Kiinnostaako tilan ostaminen tai vuokraaminen? Pyydä lisätietoa alueesi vapaista tiloista nyt.

Yritystarina

Tässä on hyvät ja isot lattiapinta-alat, hiukan työtasoa, hyvä valaistus ja lämmin tila. Ei tarvitse lähteä siellä asiakkaan lattialla rakentelemaan.
Turun Seudun Sähköpalvelu, Tomas Filen

Hyppy yrittäjyyteen – sivutyö muuttui täyspäiväiseksi

Sammonpuiston Talliosakkeessa on rauhallinen tunnelma. Siistillä pihalla huomion kiinnittää yhden tilan eteen parkkeerattu pakettiauto. Auto kuuluu Turun Seudun Sähköpalvelun yrittäjälle, Tomas Filenille.

Filenin yrittäjyys sai alkunsa sivutoimisesta toiminimestä. Kuuden vuoden jälkeen vakityö kuitenkin lähti alta. ”Totesin, että nyt on varmaan se aika, kun täytyy kokeilla päätoimista yrittäjyyttä. Sitten perustin Turun Seudun Sähköpalvelun”, Tomas kertoo hymyssä suin. Kyseessä on yhden miehen yritys, joka saa aina tarvittaessa apua yrittäjän pitkäaikaiselta työkaverilta.

Yrityksen palveluvalikoimaan kuuluvat kaikki kiinteistösähköpuolen työt. ”Palveluissa lähdetään liikkeelle pistorasioiden ja kytkinten korjaustöistä, valaisimien asennuksista sekä keittiöiden ja pesuhuoneiden saneerauksien vaatimista sähkötöistä. Teemme kaikki rakennuksen sähkötyöt”, Tomas luettelee ja jatkaa nykytilanteesta: ”Teemme myös kivitalouudiskohteita. Tällä hetkellä on 4 taloa työn alla.” Projektien aikana Tomas kuuntelee asiakkaan toiveita ja ehdottaa itse uusia ratkaisuja, mikä on asiakkaalle ehdoton etu.

Työntekoa helpottava ja hyvin järjestelty varastotila

Talliosakkeen tila toimii yrityksen varastotilana. Tilassa on n. 30 neliötä ja sieltä löytyi valmiina wc, kuten kaikista Sammonpuiston tiloista. ”Ylijäämä ja muut tavarat saadaan järkevästi esiin, joten niitä pystytään hyödyntämäänkin. Ennen kuin tätä tilaa oli, se oli enemmän sitä, että tavarat oli pakettiauton perässä ja oman autokatoksen varastossa”, Tomas palaa aikaan ennen Talliosaketta. Tomas on itse rakentanut tilan perälle korkeat hyllyt, sillä hän halusi hyödyntää varastoinnissa tilan korkeutta. Hyllyt pientarvikkeille taas on siirretty hänen kotoaan yrityksen varastotiloihin.

Talliosakkeen tila on Turun Seudun Sähköpalvelulla monen asian suhteen hyötykäytössä: se mahdollistaa sekä järkevän varastoinnin että tavaroiden selkeän esillä pitämisen, mutta myös kytkentöjen ja testausten tekemisen: ”Jos tarvitsee esimerkiksi rakentaa ryhmäkeskus johonkin kohteeseen, niin kokoonpano voidaan suorittaa täällä. Tässä on hyvät ja isot lattiapinta-alat, hiukan työtasoa, hyvä valaistus ja lämmin tila. Ei tarvitse lähteä sitä siellä asiakkaan lattialla rakentelemaan”, Tomas kehuu Talliosakkeen tilojen monipuolisuutta.

Sijainti ratkaisi vuokrauspäätöksen

Akuutin tilatarpeen iskettyä Tomas tutustui tarjolla oleviin varastotiloihin. ”Katsoin mitä kaikkea markkinoilla on, mutta tiloissa ei ollut nosto-ovea. Tähän pystyy auton ottamaan ihan viereen tai tarvittaessa ajamaan sisälle asti”, Tomas luettelee tilan etuja. Turhista neliöistä maksaminen tai vanhat kiinteistöt eivät innostaneet Fileniä. ”Tässäkin tilaa riittää hyvin ja tämä toimii tarvittaessa myös sosiaalitilana, kun täältä löytyy wc. Kahvinkeitin ja mikrokin on tuotu tänne”, hän kiittelee.

Talliosakkeen tilan suurin plussa on kuitenkin Sammonpuiston sijainti. ”Tämä on järkevän matkan päässä ja hyvät yhteydet joka suuntaan, on helppo lähteä mihin päin tarvitsee. Tavallaan sellaisessa risteyskohdassa tässä. Ja sitten on tietysti se, että tämä on uusi halli. Fiksussa kunnossa”, Tomas selittää tyytyväisenä.

Talliosakkeita Tomas suosittelee kaikille, joilla on akuutti tai pitkäaikainen tilatarve. ”Jos omat tilat rupeaa olemaan niin pienet, että ärsyttää ja tavarat kaatuilee, niin turha kärsiä siitä. Mieluummin sitten ottaa sen tilan, mihin ne tavarat saa järkevästi esille”, Tomas päättää tietäen selkeästi mistä puhuu.

Tiesitkö?

Tomaksen mukaan asiakkailla on tapana kerätä lista sähkötöistä ja -vioista ja hoidattaa kaikki työt kerralla kuntoon. Tämä on järkevää, mikäli listalla ei ole akuuttia korjausta vaativia töitä tai mikään ei ole mennyt selkeästi rikki. Tomas muistuttaa, että mikäli jossain on sähköiskun tai palon vaara, asiaa ei koskaan saisi jättää korjauttamatta. ”Silloin täytyy aina havahtua siihen, että tässä on nyt oikeasti vikaa ja pyytää ammattilainen paikalle”, Tomas neuvoo hyväntuulisena.

Tutustu lisää Turun Seudun Sähköpalveluun tai ota yhteyttä täältä.

Kiinnostaako tilan ostaminen tai vuokraaminen? Pyydä hintatiedot nyt ja löydä juuri sinulle sopiva tila!

Toimipisteet
Vantaa
Pakkalankuja 7, 1.krs
01510 Vantaa
Näytä kartalla →
Oulu
Temmeksentie 4
90400 Oulu
Näytä kartalla →
Jyväskylä
Koivupurontie 4 LI 45
40320 Jyväskylä
Näytä kartalla →
Pirkkala
Haikanvuori 6
33920 Pirkkala
Näytä kartalla →
Raisio
Tuotekatu 1-3
LI 7
21200 Raisio
Näytä kartalla →
© 2018 Talliosake. Talliosake on osa Den Group konsernia. Rekisteriseloste →