Talliosake toimitilana

Yritystarina

Talliosake sopii tarkoitukseemme hyvin. Se erottui muista toimitiloista tarjoamalla uuden, sopivankokoisen tilan, jonka voi sisustaa omaan tarpeeseen toimivaksi.
Rakidea, Timo Ilvonen

Kotimaista verkkokauppaa ja laadukasta rakentamista

Joensuun Talliosakkeesta käsin verkkokauppaa pyörittävä ja asennuspalveluita tarjoava Rakidea on 11 vuotta sitten perustettu yritys. Sen toimialaan kuuluu rakennus- ja asennuspalveluiden lisäksi kaksi verkkokauppaa: kauppa.rakidea.fi sekä rakennusosa.fi.

Rakidean ja Rakennusosan verkkokaupoissa myydään kotimaisia ja innovatiiviisia tuotteita – valikoimaa löytyy aina kuntoiluvälineistä rakentamiseen liittyviin tuotteisiin. ”Verkkokauppatoiminnan laajentuessa meille tuli tarve toimitiloille, joissa voimme koota, pakata ja lähettää tuotteita asiakkaille”, Rakidean yrittäjä Timo Ilvonen kertoo. Verkkokaupan avaamisen myötä yritys tarvitsi myös paikan, josta asiakkaat voivat noutaa tuotteita. ”Lisäksi tila toimii noutopisteenä verkkokaupan asiakkaille sekä showroomina tuotteillemme”, Ilvonen jatkaa

Varastotilojen tarpeesta kiinteistösijoittamiseen

Rakidean käytössä on 41 neliöinen Talliosake, jossa on lisävarusteluna wc sekä 20 neliöinen parvi. ”Talliosake sopii tarkoitukseemme hyvin. Se erottui muista toimitiloista tarjoamalla uuden, sopivankokoisen tilan, jonka voi sisustaa omaan tarpeeseen toimivaksi”, Ilvonen toteaa. Joensuun Talliosake sijaitsee hyvällä paikalla keskustan pohjoispuolella ja sen loistava sijainti on eduksi myös Rakidean toiminnalle. ”Talliosake toimii yrityksemme tarpeisiin nähden hyvässä osoitteessa yhteistyökumppaneidemme lähellä,” hän kehuu.

Ilvonen kannustaa muitakin toimitiloja kaipaavia Talliosakkeen hankintaan: ”Talliosaketta voi suositella pienyrityksille, joilla on varasto-, harrastus- tai toimitilatarve. Lisäksi Talliosake toimii hyvänä sijoituskohteena kiinteistösijoittajalle, joka vuokraa toimitiloja edelleen tarvitseville.” Joensuun Talliosake 2:n valmistumista odotellaankin jo kovasti, sillä Ilvonen on hankkinut rakenteilla olevasta kohteesta yritykselleen uusia tiloja. ”Olemme ostaneet 4 kappaletta uusia, kesällä 2020 valmistuvia Talliosakkeita, jotka vuokraamme edelleen joko yksityishenkilöille tai yrityksille”, hän kertoo tyytyväisenä.

Tiesitkö?

Rakidean suosituin puolapuumalli Rex on saanut nimensä verkkokaupassa järjestetyn nimikilpailun perusteella: Rex-puolapuun runko kuvastaa dinosauruksen rankaa. Rex-puolapuu on nykyaikaiseen sisutukseen sopiva kuntoiluväline niin kodeissa, työpaikoilla kuin julkisissakin tiloissa. Sen moderni muotoilu yhdistettynä laminaattipinnoitettuun koivuvaneriin varmistaa sen toimimisen näyttävänä sisustuselementtinä, joka ei vie turhaa tilaa ja kestää kovempaakin käsittelyä. Rex-puolapuut ja muut kuntoilutuotteet ovat kotimaisia – ne valmistetaan Joensuussa.

Tilojen muutokset ja lisävarustelu on toteutettu yhteistyössä viranomaisten kanssa.

Kiinnostaako tilan ostaminen tai vuokraaminen? Pyydä hintatiedot nyt ja löydä juuri sinulle sopiva tila!

Talliosake toimitilana
Talliosake toimitilana
Talliosake toimitilana

Kiinnostaako tilan ostaminen tai vuokraaminen? Pyydä hintatiedot nyt ja löydä juuri sinulle sopiva tila!

Toimipisteet
Vantaa
Pakkalankuja 7, 1.krs
01510 Vantaa
Näytä kartalla →
Oulu
Temmeksentie 4
90400 Oulu
Näytä kartalla →
Jyväskylä
Ahjokatu 18, 2. krs
40320 Jyväskylä
Näytä kartalla →
Pirkkala
Haikanvuori 6
33920 Pirkkala
Näytä kartalla →
Raisio
Tuotekatu 1-3
LI 7
21200 Raisio
Näytä kartalla →
© 2018 Talliosake. Talliosake on osa Den Group konsernia. Rekisteriseloste →