Kiinnostaako tilan ostaminen tai vuokraaminen? Pyydä lisätietoa alueesi vapaista tiloista nyt.
Talliosake varasto

Talliosake varastona

On aivan huippua että käytössämme on nyt hulppeat varastotilat lähellä kotia. Elämän varrella kertyy paljon tarpeellista tavaraa, jota ei halua pistää menemään.
Heikki Saukkonen

Oululaisella Heikki Saukkosella oli muutama vuosi sitten edessään monelle suomalaiselle tuttu tilanne: muutto omakotitalosta kerrostaloon. Lapset olivat lentäneet pesästä, ja omakotitalo alkoi käydä reilun kokoiseksi kahdelle ihmiselle.

Muuttoa oli ehditty harkita jo pitkään, mutta ongelmaksi uutta asuntoa etsiessä nousi aina varastotilojen puute. Kerrostaloasunnoissa oli pienet kanahäkkivarastot, jotka eivät riittäneet itselle tärkeiden asioiden ja esineiden säilyttämiseen.

Saukkoset saivat tuttujen kautta vihiä Talliosakkeesta, josta löytyi ratkaisu tavaroiden varastoimiseen. Näppärän kokoiseen tilaan mahtuu myös pariskunnan asuntoauto. Saukkoset kävivät kartoitusvaiheessa katsomassa muutamaa eri Talliosake-tilaa, ja ihanteellinen kohde löytyi läheltä kotoa. "Vajaan parin kilometrin päässä olevassa tallissa käy vaikka iltakävelyllä", tuumaa Saukkonen.

Kiinnostaako tilan ostaminen tai vuokraaminen? Aloita sinulle sopivan tilan löytäminen kysymällä hintatietoja heti!

Toimipisteet
Vantaa
Pakkalankuja 7, 1.krs
01510 Vantaa
Näytä kartalla →
Oulu
Temmeksentie 4
90400 Oulu
Näytä kartalla →
Jyväskylä
Koivupurontie 4 LI 45
40320 Jyväskylä
Näytä kartalla →
Pirkkala
Haikanvuori 6
33920 Pirkkala
Näytä kartalla →
Turku
Tiemestarinkatu 8
VAR 22
20360 Turku
Näytä kartalla →
© 2018 Talliosake. Talliosake on osa Den Group konsernia. Rekisteriseloste →