Kiinnostaako tilan ostaminen tai vuokraaminen? Pyydä lisätietoa alueesi vapaista tiloista nyt.
Talliosake kokemuksia

Talliosake varastona

Talli on luksusta. Harva ihminenkään asuu näin komeasti!
Erkki Haapa-alho

Maija-Leena ja Erkki Haapa-alho olivat menossa katsomaan asuntoa, mutta eksyivät matkalla Talliosakkeen näytölle. Ympäri Eurooppaa asuntoautollaan matkaileva pariskunta löysi kulkupelilleen kodin, jossa kelpaisi itsekin asua.

"Talliosake oli meille vielä siinä vaiheessa tuntematon, sillä satuimme paikalle sattumalta. Vaimo pitää asuntoautostamme hyvää huolta ja ihastui talliin välittömästi. Teimme ostopäätöksen vuorokauden sisällä. Talli hankittiin varastotilaksi ja asuntoautoa varten", muistelee Erkki.

Erkin ja Maija-Leenan talli on tilava, ja asuntoauto mahtuu sinne hyvin. "Erityisen tyytyväisiä olemme epoksilattiaan ja öljynerotuskaivoon. Kehuja saavat myös valaistus ja isot nosto-ovet." Tulevaisuudessa pariskunnan talliin on tarkoitus asentaa myös wc-tila ja lavuaarit.

Tallissa on tähän asti ollut säilössä pariskunnan asuntoauto silloin, kun se ei ole ollut tien päällä. Tulevaisuudessa lämmin talli saattaa myös toimia säilytystilana huonekaluille. "On helpottavaa, kun omaisuus on hyvässä tallessa. Olen melkein sataprosenttisen varma, että tämä oli hyvä sijoitus. Talli sijaitsee kehittyvällä ja keskeisellä alueella Turussa. Olemme varsin tyytyväisiä", Erkki perustelee.

Kiinnostaako tilan ostaminen tai vuokraaminen? Pyydä hintatiedot nyt ja löydä juuri sinulle sopiva tila!

Toimipisteet
Vantaa
Pakkalankuja 7, 1.krs
01510 Vantaa
Näytä kartalla →
Oulu
Temmeksentie 4
90400 Oulu
Näytä kartalla →
Jyväskylä
Ahjokatu 18, 2. krs
40320 Jyväskylä
Näytä kartalla →
Pirkkala
Haikanvuori 6
33920 Pirkkala
Näytä kartalla →
Raisio
Tuotekatu 1-3
LI 7
21200 Raisio
Näytä kartalla →
© 2018 Talliosake. Talliosake on osa Den Group konsernia. Rekisteriseloste →