Kiinnostaako tilan ostaminen tai vuokraaminen? Pyydä lisätietoa alueesi vapaista tiloista nyt.
Talliosake toimitila

Yritystarina

Pelkistetyn ja hiukan teollisen oloisen tilan sekä antiikkitavaroiden liitto toimii mielestämme vielä paremmin, mitä uskalsimme odottaa.
Wanhan Talon Tavarat, Tiina Niemelä

Intohimona antiikki ja vintage - harrastuksesta tuli ammatti

Kun Oulun Limingantullissa sijaitsevan tallin nosto-ovi avautuu, joutuu katsoja hieraisemaan hetken silmiään – sen verran lumoava näky oven takaa paljastuu. Kaunis väriloisto ja upeiden esineiden kirjo tekevät lähtemättömän vaikutuksen. Tila kuuluu Wanhan Talon Tavaroille - oululaiselle verkkokaupalle, joka on keskittynyt antiikkihuonekaluihin ja -pienesineisiin, design-lasiin sekä keräilyyn.

Wanhan Talon Tavaroiden taustalta löytyy ihastuttava ja lämminhenkinen yrittäjäpariskunta Tiina ja Vesa Niemelä. Pariskunta kuvaa yritysidean syntymistä pilke silmäkulmassa seuraavasti: ”Idea sai kimmokkeen hamstraamisesta eli siitä, kun vanhaa tavaraa alkoi kertyä kotinurkkiin ihan liikaa. Näin ollen voisi sanoa, että rakkaasta harrastuksesta tuli meille ammatti. Muistamme ikuisesti päivän, jolloin piipahdimme maistraattiin perustamaan yrityksen: se oli 12.12.2012 noin kello 12.”

Laaja tuotevalikoima ja historian havinaa

Wanhan Talon Tavaroilla on laaja tuotevalikoima, josta jokainen antiikin ja vintagen ystävä löytää varmasti omat suosikkinsa. ”Valikoimamme koostuu pääosin talonpoikaisantiikkisista kaapeista, tuoleista ja pöydistä sekä kauniista vanhoista sisustukseen sopivista tai muuten mielenkiintoisia esineistä. Näitä ovat esimerkiksi vanhat kirjoituskoneet, mikroskoopit, kamerat ja niin edelleen”, Tiina luettelee ja jatkaa: ”Vintagesohvat ja nojatuolit ovat ammattiverhoilijan uudistamia. Lisäksi myymme Suomen Armeijan käytöstä poistamia tuotteita kuten saappaita ja sarkapukuja.”

Niemelät kertovat, että vanhimmat tuotteet ovat 1800-luvulta. Suurin osa tuotteista on tuoreemmalta aikakaudelta ja nippa nappa antiikkia eli 100 vuotta täyttäneitä esineitä. Lisäksi yrityksellä on valikoimassaan vintagetuotteita ja joitakin yksittäisiä uudempia design- ja keräilyesineitä. Vaikka yrityksen toimitila sijaitsee Oulussa, saa kaikkia tuotteita tilattua verkkokaupasta kätevästi koko maahan. ”Itse asiassa valtaosa tuotteista matkaa eteläiseen Suomeen", Tiina vinkkaa antiikkiesineiden ystäville.

Teollisuushallin ja antiikkitavaroiden toimiva liitto

Wanhan Talon Tavaroilla on ollut Limingantullin Talliosakkeessa kaksi vuotta oma 33 neliön Talliosake varastokäytössä. Kun he luopuivat keskustassa olleesta kivijalkamyymälästä, he alkoivat etsimään vuokrattavaa tilaa samasta pihapiiristä verkkokaupalle. Saman tien löytyikin täysosuma: viereisestä rakennuksesta 38 neliötä + 16 neliön parvi, jossa oli lisävarusteluna wc sekä ilmalämpöpumppu. ”Tila sijaitsee rakennuksen päädyssä, joten siihen on helppo tulla suoraan tieltä ja tilassa on korkeat, valoa tuovat päätyikkunat”, Niemelät iloitsevat.

Yrittäjäpariskunta on ollut tilavalintaansa tyytyväinen. ”Pelkistetyn ja hiukan teollisen oloisen tilan sekä antiikkitavaroiden liitto toimii mielestämme vielä paremmin, mitä uskalsimme odottaa”, Niemelät kertovat ja jatkavat: ”Kannustamme muutenkin ihmisiä yhdistämään vanhaa ja uutta ja tekemään kodista näin viihtyisän ja mielenkiintoisen näköisen. Toivottavasti tilamme todistaa tämänkin asian oikeaksi. Tiloissa on niin helppo toimia – tavarat saa kätevästi sisään ja ulos ison nosto-oven ansiosta.”

Haluatko kurkata, mitä antiikkiaarteita ja vintagelöytöjä Wanhan Talon Tavaroilla on valikoimassaan? Tutustu verkkokauppaan täältä!

Tilojen muutokset ja lisävarustelu on toteutettu yhteistyössä viranomaisten kanssa.

Kiinnostaako tilan ostaminen tai vuokraaminen? Pyydä hintatiedot nyt ja löydä juuri sinulle sopiva tila!

Talliosake toimitila
Talliosake toimitila
Talliosake toimitila
Toimipisteet
Vantaa
Pakkalankuja 7, 1.krs
01510 Vantaa
Näytä kartalla →
Oulu
Temmeksentie 4
90400 Oulu
Näytä kartalla →
Jyväskylä
Ahjokatu 18, 2. krs
40320 Jyväskylä
Näytä kartalla →
Pirkkala
Haikanvuori 6
33920 Pirkkala
Näytä kartalla →
Raisio
Tuotekatu 1-3
LI 7
21200 Raisio
Näytä kartalla →
© 2018 Talliosake. Talliosake on osa Den Group konsernia. Rekisteriseloste →