Kiinnostaako tilan ostaminen tai vuokraaminen? Pyydä lisätietoa alueesi vapaista tiloista nyt.
Yrityksen varasto

Talliosake toimitilana

Talliosake on toimiva juttu - annan kymmenen pistettä!
Arto Rautajoki, Rokkikone Oy

Kuljetusalan yritys Rokkikone Oy kuljettaa tavaraa ympäri Suomen ja Euroopan. Yrityksellä on terminaali Vantaalla ja toinen Espanjassa, mutta Suomeen tarvittiin vielä toinen solmukohta tavaroiden ja työntekijöiden läpikulkupaikaksi. Sellainen löytyi Talliosakkeen tiloista Tampereelta.

"Tila toimii meillä varastona, taukotilana, neuvotteluhuoneena ja terminaalina. Täällä tehdään myös autojen teippauksia ja pieniä huoltoja. Talli soveltuu käyttötarkoituksiimme todella hyvin", tuumaa Rokkikoneen toimitusjohtaja Arto Rautajoki.

Rokkikoneella on käytössään yhteensä 106 neliötä kahdessa kerroksessa. Yritys pääsi suunnittelemaan ja toteuttamaan tallista omiin tarpeisiinsa sopivan, ja muun muassa oviaukkoa korotettiin, jotta rekan nuppi mahtuu ovesta sisään. Tilaan tehtiin lisätöinä myös keittiö, WC ja suihku.

Arto on ollut valintaansa tyytyväinen. Hän nostaa esiin Talliosakkeen hyvän asiakaspalvelun ja tekemisen meiningin. Sovituista asioista on pidetty kiinni, eikä ongelmia tallin käyttöönoton jälkeen ole ilmaantunut. "Tämän kokemuksen perusteella kaikki vaikuttaa hyvältä. Kavereille olen kertonut, että teimme varmasti aika hyvän ratkaisun. Meidän kokoiselle yritykselle tämä on juuri sopiva."

*Tilojen muutokset ja lisävarustelu on toteutettu yhteistyössä viranomaisten kanssa.

Kiinnostaako tilan ostaminen tai vuokraaminen? Pyydä hintatiedot nyt ja löydä juuri sinulle sopiva tila!

Toimipisteet
Vantaa
Pakkalankuja 7, 1.krs
01510 Vantaa
Näytä kartalla →
Oulu
Temmeksentie 4
90400 Oulu
Näytä kartalla →
Jyväskylä
Ahjokatu 18, 2. krs
40320 Jyväskylä
Näytä kartalla →
Pirkkala
Haikanvuori 6
33920 Pirkkala
Näytä kartalla →
Raisio
Tuotekatu 1-3
LI 7
21200 Raisio
Näytä kartalla →
© 2018 Talliosake. Talliosake on osa Den Group konsernia. Rekisteriseloste →