Kiinnostaako tilan ostaminen tai vuokraaminen? Pyydä lisätietoa alueesi vapaista tiloista nyt.
Talliosake toimitila

Yritystarina

Tila on ikään kuin tyhjä canvas, jonka päälle jokainen voi luoda haluamansa lopputuloksen – itselleni tämä toimii sekä yrityksen näyteikkunana että autotallina.
Krovatek, Zoran Kanti-Paul

Tyyliä talliin yksilöllisellä parviratkaisulla

Krovatek on yrittäjäpariskunta Zoran ja Sari Kanti-Paulin vuonna 2017 perustama yhtiö. Krovatekin toiminta sai alkunsa australialaisen SP Tools -työkalujen maahantuojana, ja pian touhukas yrittäjäpariskunta huomasi markkinaraon myös kasvavan Talliosake-ilmiön myötä. Pienyrittäjät tarvitsevat hyvin varusteltuja toimitiloja ja yksityiset ihmiset kaipaavat tilaa harrastuksilleen. Monilla on myös halukkuutta tehdä omasta tallista astetta komeampi – tähän Krovatek on kehittänyt teräsrakenteisen ”Next Level” -parviratkaisun, joka on omilla jaloillaan seisova ja näin ollen siirrettävissä oleva tilaratkaisu.

Zoranista välittyy vahva intohimo ja asiakaslähtöinen työskentelyote. Zoran kertookin, että tähän asti he ovat toteuttaneet jo yli 20 projektia Talliosake-asiakkaille, joista pääosa on ollut Pirkanmaan alueella. ”Meillä on kuitenkin mahdollisuus toteuttaa projekteja valtakunnallisesti Suomessa ja jopa Ruotsissa”, Zoran vinkkaa ja jatkaa: ”Perimmäinen tarkoituksemme on tehdä unelmien tilan suunnittelusta mahdollisimman vaivatonta asiakkaalle – siksi me hoidamme kaikki järjestelyt hänen puolestaan aina mittojen otosta projektin koordinointiin, aikataulukseen ja toteutukseen.”

Talliosakkeesta yrityksen näyteikkuna

Krovatekin toimipiste sijaitsee Lempäälässä kauppakeskus Ideaparkia vastapäätä. Tilassa on lattiapinta-alaa noin 100 neliöitä, joka on saatu yhdistämällä kaksi Talliosaketta yhteen. ”Halusin maksimoida tilankäyttömme ja siksi rakensin tilaamme vielä Krovatekin nimikkotuotteen eli Next Level -parven, jonka ansiosta saimme tilaamme noin 40 neliötä lisää”, toteaa Zoran ja jatkaa: ”Huomionarvoista onkin, että parvi lisää tilan arvoa. Next Level -moduuliratkaisun ansiosta parvella ei ole mitään vaikutusta seinäpintoihin, koska se on omilla jaloillaan seisova ja täten myös irrotettavissa ja jopa rakennettavissa uudelleen. Tätä mahdollisuutta ei ole puurakenteisissa parvissa.”

Kun Zoranilta kysyy, miksi hän päätyi Talliosakkeen hankintaan, vastaus tulee empimättä: ”Ennen kaikkea tilan laatu teki minuun vaikutuksen. Toisena merkittävänä asiana pidän sitä, että tila on ikään kuin tyhjä canvas, jonka päälle jokainen voi luoda haluamansa lopputuloksen – itselleni tämä toimii sekä yrityksen näyteikkunana että autotallina.”

Valttina nopea toteutus – päärakenne jopa yhdessä päivässä

Krovatekin asiakkaat ovat antaneet yritykselle kiitosta erityisesti toteutuksen nopeudesta. ”Lähes kaikissa tapauksissa päärakenne on pystyssä päivässä. Tämä on valtava etu moniin muihin ratkaisuihin verrattuna”, Zoran luettelee ja jatkaa: ”Minulla on tästä omakohtainen esimerkki. Omistan muutamia klassikkoautoja, joita huollan ja säilytän tilassa. Jos joutuisin siirtämään autoni pois tilasta esimerkiksi viikoksi tai jopa pidemmäksi ajaksi, tämä voisi tuottaa ongelmia. Next Level -ratkaisuissa tämä haaste on minimoitu.”

Lisäksi Zoran nostaa Krovatekin eduiksi joustavuuden ja asiakaspalvelualttiuden. ”Kaikki teräsrakenteemme ovat jauhemaalattuja, joten voit valita suosikkisi kirjaimellisesti satojen värien joukosta. Lisäksi meitä ohjaa ajatus, että olemme asiakasta varten aina tarjousvaiheesta toteutukseen ja tulevaisuuden projekteihin.”

Haluatko kuulla lisää Krovatekin ratkaisuista? Ota yhteyttä Jarno Saloniemeen p. 0400 917 402 / jarno.saloniemi@krovatek.com!

Tilojen muutokset ja lisävarustelu on toteutettu yhteistyössä viranomaisten kanssa. Parven lisääminen tilaan vaatii aina erillisen hyväksynnän.

Kiinnostaako tilan ostaminen tai vuokraaminen? Pyydä hintatiedot nyt ja löydä juuri sinulle sopiva tila!

Talliosake toimitila
Talliosake toimitila
Talliosake toimitila
Toimipisteet
Vantaa
Pakkalankuja 7, 1.krs
01510 Vantaa
Näytä kartalla →
Oulu
Temmeksentie 4
90400 Oulu
Näytä kartalla →
Jyväskylä
Koivupurontie 4 LI 45
40320 Jyväskylä
Näytä kartalla →
Pirkkala
Haikanvuori 6
33920 Pirkkala
Näytä kartalla →
Raisio
Tuotekatu 1-3
LI 7
21200 Raisio
Näytä kartalla →
© 2018 Talliosake. Talliosake on osa Den Group konsernia. Rekisteriseloste →