Kiinnostaako tilan ostaminen tai vuokraaminen? Pyydä lisätietoa alueesi vapaista tiloista nyt.
Kokemuksia Talliosake

Talliosake toimitilana

Olen ehdottomasti unelma-ammatissani. Ihminen on onnellisimmillaan silloin, kun saa tehdä sitä mistä tykkää eniten.
Koirapäiväkoti Moonwell's, Suvi Pulkkinen

Vapautunut Talliosake vauhditti pitkään hautunutta unelmaa koirien päivähoitolasta

Kuuden kuukauden ikäinen siperianhuskyuros Halti syöksyy emäntänsä Suvi Pulkkisen kutsusta tilan takaosaan. Herkkupalan innostama koira rauhoittuu istumaan vasta pienen tapailun jälkeen vanhemman uroksen Yurin näyttäessä mallia. Lopulta koirat ansaitsevat lihaiset herkkunsa ja saavat luvan jatkaa leikkejään.

Huhtikuussa 2018 aloittanut Moonwell’s tarjoaa koirille häkittömän päivähoitolan ja kodinomaista toimintaa. Hoitopaikkoja on viisi, ja tilanteen mukaan Suvin omat koirat kulkevat töissä mukana. Etenkin ujolle Haltille isompi lauma on tehnyt hyvää. Hoidokit tuodaan hoitoon aamuvarhaisella ja päiviä rytmittää selkeänä toistuva rytmi.

"Koirilla on seuraa ja tekemistä ja ne ovat jatkuvasti valvottuina", Suvi kertoo. Päivät ovat täynnä touhua. Koirat ulkoilevat kaksi kertaa päivässä, pelaavat älypelejä, harjoittelevat Suvin johdolla arkitottelevaisuutta ja opettelevat temppuja. Aivotyöskentely kuluttaa energiaa. Kun koirat hoitopäivän jälkeen pääsevät kotiin, ovat ne omistajiensa mukaan usein ihan poikki, Suvi kertoo.

Helposti puhdistettavat, koiraystävälliset pinnat

Talliosake pystyy tarjoamaan Suvin tarpeisiin fiksun kokoisen ja selkeän tilan, missä on isommallekin koiralle tilaa leikkiä ja juosta. Tila on sisustettu täysin koirien ehdoilla: vähäinen kalustus on tilan seinustoilla ja helposti puhdistettavissa. Lisävarusteluna on wc, koiraystävällinen puurakenteinen parvi ja ilmalämpöpumppu. Törttöilevä koissuli pääsee parvelle rauhoittumaan, ilmalämpöpumpun viilennysominaisuus on koirien kanssa erinomainen ja monessa tarpeellinen vesipiste on käden ulottuvilla.

Tilan paras puoli on, että se on helppo pestä ja pitää puhtaana. "Koirien kanssa tärkeintä ovat helposti puhdistettavat ja kestävät pinnat. Talliosake on toimintaani nähden täydellinen. Tilan voi pestä helposti väljällä vedellä ja märkäimurilla. Ei tulisi mieleenkään perustaa tämmöistä palvelua kotiin", Suvi tuumaa.

Käytössä kaksi vastakkaista tilaa

Suvi aloitti yritystoiminnan Talliosakkeessa jo vuonna 2017 eläintarvikeliikkeellä ja jyrsijäkasvatuksella. "Yritin pitkään mahduttaa arkeeni jyrsijäkasvatuksen ja lähihoitajan työn sekä perheen, pienet lapset ja koirat. Päiväkotikonsepti oli muhinut ajatuksissa jo 1,5 vuotta, mutta sopivan hintaista ja kokoista tilaa ei löytynyt. Kun vastapäinen Talliosakkeen tila vapautui, ajattelin, että unelma koirahoitolasta pitää toteuttaa nyt tai ei koskaan, sillä tilalle oli muitakin ottajia."

Kahden bisneksen kannalta sijainti on merkittävin valintatekijä. Kotoa Annalasta sujauttaa töihin vartissa. Myös vuokra on kohtuullinen. "Talliosakkeiden myötä toimintaani on tullut todella iso muutos. Olen lopettanut lähihoitajan työni ja siirtynyt täyspäiväiseksi yrittäjäksi. Kaikki liiketoimintani sijoittuu tähän samaan pihaan. Ajankäyttö on tehostunutta."

Mikäli yrityksen toiminta kasvaa tulevaisuudessa, Suvi on jo päättänyt pysyä tontilla. Muutaman vuoden päästä Hervantajärven alueella Huppionmäessä sijaitsevan Talliosakkeen eteen pääsee raitiovaunulla. "Liikenne pelaa, tästä on lyhyt matka moottoritielle ja mahtavat lenkkeilymaastot alkavat ihan vierestä. Olen ehdottomasti unelma-ammatissani. Ihminen on onnellisimmillaan silloin, kun saa tehdä sitä mistä tykkää eniten", päättää Suvi.

*Tilojen muutokset ja lisävarustelu on toteutettu yhteistyössä viranomaisten kanssa.

Kiinnostaako tilan ostaminen tai vuokraaminen? Pyydä hintatiedot nyt ja löydä juuri sinulle sopiva tila!

Kokemuksia Talliosake
Kokemuksia Talliosake
Kokemuksia Talliosake
Toimipisteet
Vantaa
Pakkalankuja 7, 1.krs
01510 Vantaa
Näytä kartalla →
Oulu
Temmeksentie 4
90400 Oulu
Näytä kartalla →
Jyväskylä
Ahjokatu 18, 2. krs
40320 Jyväskylä
Näytä kartalla →
Pirkkala
Haikanvuori 6
33920 Pirkkala
Näytä kartalla →
Raisio
Tuotekatu 1-3
LI 7
21200 Raisio
Näytä kartalla →
© 2018 Talliosake. Talliosake on osa Den Group konsernia. Rekisteriseloste →