Kiinnostaako tilan ostaminen tai vuokraaminen? Tilaa lisätietoa alueesi vapaista tiloista nyt.
Talliosake toimitila

Talliosake toimitilana

Työn siirtäminen kotoa Talliosakkeen tiloihin parantaa elämänlaatua. Työtä on helpompi kehittää edelleen ja kotona voi keskittyä olemaan kotona.
Marja Gustafsson, Aakkoset Oy

Käsityöalan yrittäjä Marja Gustafsson pyörittää Aakkoset Oy -nimistä yritystään Talliosakkeen tiloissa Oulussa. Suomalainen perheyritys tekee kortteja, julisteita, kehyksiä, viirinauhoja sekä askarteluun ja sisustukseen liittyviä paperituotteita. Valoisassa päätytilassa on yhteensä 70 neliötä, alakerrassa 50 ja yläkerrassa 20.

Marjalle erittäin tärkeää on luonnonvalo, jota on parvella runsaasti. Hän on sijoittanut yläkertaan työpöytänsä, jossa hän suunnittelee valikoimaan tulevia koristelu- ja askartelumateriaaleja. Parvella on myös minikeittiö.

Alakerrassa Marjalla on verkkokaupan säilytystilojen ja WC:n lisäksi valokuvausnurkkaus, jossa hän tekee tuotekuvauksia. Marja on koristellut tilansa seinät näyttävästi itse tehdyillä korteilla ja viireillä.

Marja sai vihiä Talliosakkeesta graafisella alalla toimivan miehensä kautta. He tutustuivat tarjontaan ja valitsivat paikan, joka on helposti asiakkaiden tavoitettavissa ja lähellä kotia. Marja suunnittelee järjestävänsä Talliosakkeessa kotikutsuja, jolloin tila toimii myös noutopisteenä asiakkaille.

Kiinnostaako tilan ostaminen tai vuokraaminen? Aloita sinulle sopivan tilan löytäminen tilaamalla hintatiedot nyt.

Talliosake toimitila
Talliosake toimitila
Talliosake toimitila
Toimipisteet
Vantaa
Pakkalankuja 7, 1.krs
01510 Vantaa
Näytä kartalla →
Oulu
Temmeksentie 4
90400 Oulu
Näytä kartalla →
Jyväskylä
Koivupurontie 4 LI 45
40320 Jyväskylä
Näytä kartalla →
Pirkkala
Haikanvuori 6
33920 Pirkkala
Näytä kartalla →
Turku
Tiemestarinkatu 8
VAR 22
20360 Turku
Näytä kartalla →
© 2018 Talliosake. Talliosake on osa Den Group konsernia. Rekisteriseloste →