Kiinnostaako tilan ostaminen tai vuokraaminen? Pyydä lisätietoa alueesi vapaista tiloista nyt.
Kokemuksia Talliosake

Talliosake toimitilana

Parasta Talliosakkeessa on tilojen toimivuus ja joustava toiminta rahoituksen ja muutosten suhteen.
Acustom, Pauli Hänninen

Pauli Hännisen yrittäjyys lähti liikkeelle harrastuksesta. Hänninen teki aikaisemmin työkseen värähtelymittauksia kiertäen teollisuuslaitoksissa mittaamassa pyöriviä koneita. Ensimmäiset kaiuttimet mies rakensi kotinsa kylpytiloissa. 3D-tulostimen hankinnan myötä harrastus kääntyi potentiaaliseksi bisnekseksi ja omakotitalon ohessa olevaa 20 neliön harrastustilaa kuormitti ahtaus ja rajallinen logistiikka.

"Toimintaani vierestä seurannut vaimoni näki Aamulehdessä jutun Hervantaan tulevasta Talliosakkeesta. Sovin treffit Pirkanmaan myyntitiimin Olli Juneksen kanssa, joka esitteli minulle ensin toista, pienempää tilaa. Se oli hyvä, mutta ei täydellinen. Sitten näin tämän", Pauli muistelee.

Myyjä kaivoi esiin todellisen tilatarpeen

Uudenkarhea Hervannan Talliosake oli vasta valmistunut. Vessa puuttui ja yläkerrassa oli kuitulevylattia ilman väliseiniä. "Olin ajatellut noin 60 neliön tilaa, mutta onneksi Olli sai kaivettua todellisen tilatarpeeni esiin. Ottamalla isomman tilan sain esittelytilat parvelle ja tuotannon alakertaan", kertoo Pauli tyytyväisenä.

Alakertaan rakennettiin suihkukaapillinen wc ja kemikaalihuone. Showroom ja 3D-tulostus saivat yläkertaan omat, pistokkeelliset tilansa. Parven etuosassa on tummapintaisella laminaatilla viimeistelty esittelytila ja pieni keittiö. "Ilmanvaihto on sijoitettu sopivasti suhteessa väliseiniin ja ilmankierto on hyvä. Lämpöpumppu leikkaa lämmityskuluja ja jäähdyttää helteillä. Täällä on myös tarpeellinen voimavirta", Pauli luettelee.

Erinomainen äänenlaatu, tyylikäs ulkonäkö

Vuoden 2015 alussa perustettu Acustom valmistaa maailman parhaita sisustuskaiuttimia, joissa hyvä ääni ja räätälöitävä ulkonäkö kohtaavat. Hyvin suunniteltu perusta ja sisäänrakennettu DSP-vahvistin tekee äänestä luonnollisen ja läsnäolevan sekä vähentää piuhamäärää. Bluetoothin ansioista laite on myös äärimmäisen helppokäyttöinen. "Kuulemani mukaan vaimot eivät useinkaan välitä perinteisistä nelikanttikaiuttimista ja pölyä keräävästä piuhaviidakosta. Minulle erinomainen äänenlaatu on aina ollut kaikki kaikessa, hyvä ulkonäkö siihen päälle iso plussa. Acustomissa nämä yhdistyvät", kertoo Pauli.

Kaiuttimia saa sekä vakioväreillä että täysin kustomoituna. Erilaisilla pinnoituksilla, kuten vaikkapa ruosteella tai marmoripinnoituksella, tuotteesta tehdään tilaan tai yrityksen brändiin sopiva. Kaiuttimen voi kiinnittää kätevästi seinään tai hankkia sille tyylikkään, muotoilultaan skandinaavishenkisen lattia- tai pöytäjalustan.

Talliosake tekee kaiken helpoksi

Hännisen mukaan parasta Talliosakkeessa on tilojen toimivuus ja joustava toiminta rahoituksen ja muutosten suhteen. Lopullisen hankintapäätöksen ratkaisi kuitenkin hinta. "Vuokra on merkittävästi edullisempi ominaisuuksiin nähden kuin kilpailijoilla."

Yrityksen toimintaan sopiva oma tila on ehdoton vaatimus jo brändiäkin ajatellen. 120 neliön Talliosake mahdollistaa suunnittelun ja tuotannon sekä materiaalien varastoinnin ja pakkaamisen. Logistiikan kannalta nosto-ovi on osoittautunut elintärkeäksi lavojen liikkuessa näppärästi ulos ja sisään. Hännisen lisäksi tilassa työskentelee muutama osa-aikainen työntekijä ja tuore myyntipäällikkö. "Olen laskenut, että pystymme pyörittämään tässä tilassa valmistusta noin miljoonan liikevaihtoon asti. Tulevaisuus näyttää millaiseksi yrityksen toiminta muodostuu tilatarpeiden suhteen."

Kasvuyritys vaatii tässä vaiheessa kaiken Paulin ajan. Talliosakkeen ovi käy seitsemänä päivänä viikossa. Acustom on noteerattu viidellä tähdellä Hifimaailman testissä, mikä on merkittävä onnistumisen merkki. "Jos erinomaista palautetta ei olisi tullut, olisi se vaikuttanut myynnin onnistumiseen merkittävästi. ”Made in Finland” antaa hyvän kuvan ulkomailla, minne suuntamme voimakkaasti lähivuosina. Kansainvälisen brändin rakentamisessa on vielä paljon mielenkiintoista työtä edessä, hyvät toimitilat ovat tärkeä osa tätä kokonaisuutta."

*Tilojen muutokset ja lisävarustelu on toteutettu yhteistyössä viranomaisten kanssa.

Kiinnostaako tilan ostaminen tai vuokraaminen? Pyydä hintatiedot nyt ja löydä juuri sinulle sopiva tila!

Kokemuksia Talliosake
Kokemuksia Talliosake
Kokemuksia Talliosake
Toimipisteet
Vantaa
Pakkalankuja 7, 1.krs
01510 Vantaa
Näytä kartalla →
Oulu
Temmeksentie 4
90400 Oulu
Näytä kartalla →
Jyväskylä
Koivupurontie 4 LI 45
40320 Jyväskylä
Näytä kartalla →
Pirkkala
Haikanvuori 6
33920 Pirkkala
Näytä kartalla →
Raisio
Tuotekatu 1-3
LI 7
21200 Raisio
Näytä kartalla →
© 2018 Talliosake. Talliosake on osa Den Group konsernia. Rekisteriseloste →