Vaihtoehto asuntosijoittamiselle

Asuntosijoittaja, etsitkö fiksua sijoituskohdetta?

Tutustu Talliosakkeeseen sijoituskohteena! Asuinneliöiden pienenemisen, kaupungistumisen, mikroyritysten määrän ja tavaran lisääntymisen myötä tiloilla on laaja käyttäjäkunta. Muunneltavuuden ja lisävarustelumahdollisuuksien myötä tila taipuu monenlaiseen toimintaan.

Talliosakkeisiin valmiiksi neuvoteltu yhtiölaina mahdollistaa korkean oman pääoman tuoton ja matalan hankintahinnan. Talliosakkeiden hyvä tuotto ja matalat kulut mahdollistavat positiivisen kassavirran myyntihinnalla.

Ammattimainen vuokrauspalvelu

Talliosake on rekisteröity vuokrahuoneiston välitysliike. Autamme sijoittajaa vuokratason arvioinnissa, sopivan vuokralaisen löytämisessä sekä vuokrasopimuksen solmimisessa. Vuokrauspalvelun hinta on 1 kk:n vuokra + alv toteutuneesta vuokrasopimuksesta. Mikäli solmimme sijoittajan puolesta vuokralaisen kanssa vähintään 3 vuoden vuokrasopimuksen, vuokrauspalvelun hinta on 1,5 kk:n vuokra + alv.

Heräsikö sinulla kysyttävää? Tehdäänkö toimeksiantosopimus? Kurkkaa vuokrauksen aluepäälliköidemme yhteystiedot ja soita tai laita viestiä meille, palvelemme mielellämme.

Huoleton ja helppohoitoinen

Kaikki Talliosakkeet on rakennettu houkutteleville sijainneille, sujuvien kulkuyhteyksien tuntumaan. Laadukkailla materiaaleilla rakennettu tila on helppohoitoinen, vakuutettu ja valvottu. Isännöinti- ja kiinteistöhuoltosopimuksen ansiosta paikat pysyvät aina siistissä kunnossa.

Haluaisitko kuulla sijoituskohteista heti kun ne tulevat esimarkkinointivaiheeseen? Liity Talliosakkeen sijoitusrinkiin!

Asuntosijoittaja
Pidän Talliosaketta keskipitkän tai jopa pitkän tähtäimen sijoituskohteena. Kiinteistöjen hoitokustannukset ja ylläpito on helppoa ja edullista, ja niiden elinkaaren voi olettaa olevan pitkä. Kysyntä on nousujohteista.
Perttu Aho

Liity Talliosakkeen sijoitusrinkiin!

Toimipisteet
Vantaa
Pakkalankuja 7, 1.krs
01510 Vantaa
Näytä kartalla →
Oulu
Temmeksentie 4
90400 Oulu
Näytä kartalla →
Jyväskylä
Koivupurontie 4 LI 45
40320 Jyväskylä
Näytä kartalla →
Pirkkala
Haikanvuori 6
33920 Pirkkala
Näytä kartalla →
Turku
Tiemestarinkatu 8
VAR 22
20360 Turku
Näytä kartalla →
© 2018 Talliosake. Talliosake on osa Den Group konsernia. Rekisteriseloste →