Talliosake pörssi

Liity Talliosakkeen Sijoittajarinkiin!

Liittymällä Talliosakkeen Sijoittajarinkiin, saat ensimmäisenä tiedon valmiiksi vuokratuista sijoitustiloista, uusista ennakkomarkkinointikohteista sekä ajankohtaisista eduista sähköpostitse. Sijoittajarinki ei sido sinua mihinkään ja siihen liittyminen on maksutonta.

Sijoitus Talliosakkeeseen kannattaa, sillä tavallisesti tuotot vaihtelevat 6–8 % välillä. Oman pääoman tuotto on tyypillisesti jopa yli 15 %.

__Liity Sijoittajarinkiin __

sijoituskohde sijoitus pörssi

Ammattimainen vuokrauspalvelu

Talliosake on rekisteröity vuokrahuoneiston välitysliike. Autamme sijoittajaa vuokratason arvioinnissa, sopivan vuokralaisen löytämisessä sekä vuokrasopimuksen solmimisessa. Vuokrauspalvelun hinta on 1 kk:n vuokra + alv toteutuneesta vuokrasopimuksesta. Mikäli solmimme sijoittajan puolesta vuokralaisen kanssa vähintään 3 vuoden vuokrasopimuksen, vuokrauspalvelun hinta on 2 kk:n vuokra + alv.

Heräsikö sinulla kysyttävää? Tehdäänkö toimeksiantosopimus? Kurkkaa vuokrauksen aluepäälliköiden yhteystiedot ja soita tai laita viestiä, palvelemme mielellämme!

Miksi Talliosakkeeseen sijoittaminen kannattaa?

Talliosakkeen laaja käyttäjäkunta kasvaa jatkuvasti. Alueet kaupungistuvat, asuinneliöt pienenevät ja säilytystilan määrä on rajallinen. Tämän seurauksena tarve esimerkiksi harrastus- tai säilytystiloille on ajankohtainen yhä useammalle. Myös mikroyritysten määrä lisääntyy ja tiloja tarvitaan entistä enemmän yrityskäyttöön.

Talliosakkeisiin valmiiksi neuvoteltu yhtiölaina mahdollistaa korkean oman pääoman tuoton ja alhaisen hankintahinnan. Osakkeet tuottavat hyvin ja kulut ovat matalat, joten kassavirta pysyy positiivisena, mikä taas tarjoaa mahdollisuuden lisäsijoittamiseen.

Talliosake sijoittaminen
Asuntosijoittaja
Pidän Talliosaketta keskipitkän tai jopa pitkän tähtäimen sijoituskohteena. Kiinteistöjen hoitokustannukset ja ylläpito on helppoa ja edullista, ja niiden elinkaaren voi olettaa olevan pitkä. Kysyntä on nousujohteista.
Perttu Aho, sijoittaja

Liity Talliosakkeen sijoitusrinkiin!

Toimipisteet
Vantaa
Pakkalankuja 7, 1.krs
01510 Vantaa
Näytä kartalla →
Oulu
Temmeksentie 4
90400 Oulu
Näytä kartalla →
Jyväskylä
Ahjokatu 18, 2. krs
40320 Jyväskylä
Näytä kartalla →
Pirkkala
Haikanvuori 6
33920 Pirkkala
Näytä kartalla →
Raisio
Tuotekatu 1-3
LI 7
21200 Raisio
Näytä kartalla →
© 2018 Talliosake. Talliosake on osa Den Group konsernia. Rekisteriseloste →