Kiinnostaako tilan ostaminen tai vuokraaminen? Pyydä lisätietoa alueesi vapaista tiloista nyt.
Asuntosijoittaja

Talliosake sijoittajille

Pidän Talliosaketta keskipitkän tai jopa pitkän tähtäimen sijoituskohteena. Kiinteistöjen hoitokustannukset ja ylläpito on helppoa ja edullista, ja niiden elinkaaren voi olettaa olevan pitkä. Kysyntä on nousujohteista.
Perttu Aho, sijoittaja

Perttu Aho työskentelee toimitusjohtajana sammutuslaitteita maahantuovassa ja suunnittelevassa yrityksessä. Perttu kiinnostui Talliosakkeesta alun perin etsiessään tiloja omalle harrastustoiminnalleen, vanhoille amerikkalaisille autoille. Hän päätyi kuitenkin vuokraamaan hankkimaansa Talliosakkeen tilaa edelleen. Näin osakkeenomistajuudesta tuli sivutoiminen tulonlähde.

"Sijoitusnäkökulmasta Talliosake toimii. Tuottosuhde on hyvä. Markkinahintainen vuokra suhteessa kustannuksiin jättää vuokranantajalle selvän liikkumavaran", Perttu vakuuttaa.

Tällä hetkellä Perttu vuokraa osakettaan erään yrityksen varastotilaksi, mutta tila on sopiva myös liiketoiminnan varsinaiseen harjoittamiseen. Tilojen monikäyttöisyys, muunneltavuus ja toimivuus ovat tekijöitä, jotka takaavat vuokraamisen helppouden.

"Halukkaita vuokralaisia löytyy hyvin, koska tilat ovat monikäyttöisiä. Palvelut, kuten kiinteistöjen pihojen hoitaminen, toimivat. Lisäksi kohtuullinen kustannustaso takaa sen, että kyseisen tilan vuokraaminen esimerkiksi yritystoimintaan kannattaa", Perttu selittää.

"Olen tyytyväinen hankintaprosessiin. Kaikki tarjottiin kokonaan valmiina. Asian hoitaminen tämän kiinteistövälityksen kautta sujui aivan moitteetta", Perttu kiittää.

Asiakaspalvelun lisäksi Perttu on tyytyväinen sijoituskohteeseen ylipäätään. Hän pitää Talliosaketta pienen riskin sijoituskohteena muun muassa siksi, että hankintameno ei sido valtavia pääomia.

Kiinnostaako tilan ostaminen tai vuokraaminen? Pyydä hintatiedot nyt ja löydä juuri sinulle sopiva tila!

Toimipisteet
Vantaa
Pakkalankuja 7, 1.krs
01510 Vantaa
Näytä kartalla →
Oulu
Temmeksentie 4
90400 Oulu
Näytä kartalla →
Jyväskylä
Koivupurontie 4 LI 45
40320 Jyväskylä
Näytä kartalla →
Pirkkala
Haikanvuori 6
33920 Pirkkala
Näytä kartalla →
Raisio
Tuotekatu 1-3
LI 7
21200 Raisio
Näytä kartalla →
© 2018 Talliosake. Talliosake on osa Den Group konsernia. Rekisteriseloste →