Rekisteriseloste

Tämä on talliosake.fi-verkkosivuston lainmukainen tietosuojaseloste (henkilötietolaki 10 ja 24 §).

Laatimispäivä: 17.6.2014. (Talliosake voi muuttaa tämän rekisteriselosteen sisältöä ja ilmoittaa muutoksesta tällä sivulla.)

 1. REKISTERINPITÄJÄ Den Finland Oy (jäljemmässä ”Talliosake”) Karhuojantie 2 90460 Oulunsalo

 2. REKISTERIASIOISTA VASTAAVA HENKILÖ Harri Katajamäki Tietohallintopäällikkö harri.katajamaki@den.fi

 3. REKISTERIN NIMI talliosake.fi-verkkosivuston käyttäjärekisteri

 4. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS (REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS) talliosake.fi-verkkosivuston käyttäjärekisteriin tallennettuja henkilötietoja käytetään käyttäjien www-sivustolla tekemien valintojen tallentamiseen, käyttäjien tekniseen tunnistamiseen, asiakassuhteiden hoitamiseen sekä asiakastiedon seurantaan ja analysointiin, joiden tavoitteena on viestinnän kohdentaminen, yleiset markkinointitarkoitukset sekä muut verkkopalveluihin liittyvät tarkoitukset.

 5. REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ Talliosake kerää ja käsittelee seuraavia tietoja: – nimi – sähköpostiosoite – puhelinnumero – paikkakunta – käyttäjäkohtaiset valinnat, muistiinpanot ja käyttäjätunnisteet palvelussa – käyntiajat www-sivustolla ja muut kävijäseurantatiedot

 6. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET Rekisteritiedot on kerätty Talliosake www-sivustolla osoitteessa www.talliosake.fi vierailleista käyttäjistä. Tietoja kerätään automaattisen kävijäseurannan avulla sekä käyttäjän itse antamista tiedoista, jotka hän on lähettänyt www-sivustolla olevien yhteydenotto- sekä muiden lomakkeiden ja toimintojen kautta.

 7. TIETOJEN SÄÄNNÖNMUKAISET LUOVUTUKSET Tietoja ei luovuteta säännönmukaisesti muille tahoille.

 8. REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET Tiedot tallennetaan suojattuun tietokantaan, johon ei ole pääsyä ulkopuolisilla. Talliosake.fi-verkkosivuston ohjelmistoratkaisuissa noudatetaan korkeaa tietoturvallisuutta, jolla pyritään estämään tietomurrot sekä tietojen vuotaminen ulkopuolisille.

Talliosake huolehtii organisaatiossaan siitä, että tallennettuja tietoja sekä palvelimen ylläpitotunnuksia ja muita verkkosivuston turvallisuuden kannalta kriittisiä tietoja käsitellään luottamuksellisesti ja vain niiden työntekijöiden toimesta, joiden työnkuvaan se kuuluu. Kaikilla tietojen käsittelyyn osallistuvilla työntekijöillä on salassapitovelvollisuus.

 1. REKISTERÖIDYN KIELTO-OIKEUS Talliosake.fi-verkkosivuston käyttäjillä on lainmukainen (henkilötietolaki 30 §) oikeus kieltää tietojensa käytön myynti- ja markkinointitarkoituksiin. Kielto tulee tehdä kirjallisesti rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

 2. REKISTERÖIDYN TARKASTUS-OIKEUS Rekisteröidyllä on oikeus tarkastaa rekisteriin tallennetut itseään koskevat tiedot sekä saada niistä kopiot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisesti rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

 3. TIEDON KORJAAMINEN Talliosake.fi-verkkosivuston käyttäjillä on oikeus pyytää korjaamaan tai poistamaan rekisteriin tallennetun virheellisen tiedon. Korjauspyyntö tulee tehdä kirjallisesti rekisteriasioista vastaavalle henkilölle.

Toimipisteet
Vantaa
Pakkalankuja 7, 1.krs
01510 Vantaa
Näytä kartalla →
Oulu
Temmeksentie 4
90400 Oulu
Näytä kartalla →
Jyväskylä
Koivupurontie 4 LI 45
40320 Jyväskylä
Näytä kartalla →
Pirkkala
Haikanvuori 6
33920 Pirkkala
Näytä kartalla →
Raisio
Tuotekatu 1-3
LI 7
21200 Raisio
Näytä kartalla →
© 2018 Talliosake. Talliosake on osa Den Group konsernia. Rekisteriseloste →