Rekisteriseloste | Talliosake

1. Rekisterinpitäjä

Nimi: Suomen Talliosake Oy
Y-tunnus: 2366651-8
Postiosoite: Temmeksentie 7, 90400 Oulu

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö

Nimi: Kalle Karjula
Puhelin: 040 680 3278
Sähköposti: etunimi.sukunimi@talliosake.fi

3. Rekisterin nimi

Suomen Talliosake Oy - Sähköisten palvelujen asiakasrekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Asiakkaan henkilötietoja voidaan käsitellä seuraavia tarkoituksia varten:

• asiakkuuden tai muun asialliseen yhteyteen perustuvan suhteen hoitaminen ja hallinnointi

• analysointi ja tilastointi

• rekisterinpitäjän ja sen kanssa kulloinkin samaan konserniin kuuluvien yhtiöiden liiketoiminnan suunnittelu, analysointi ja kehittäminen

• rekisterinpitäjän ja sen kanssa kulloinkin samaan konserniin kuuluvien yhtiöiden markkinointi, mukaan lukien suoramarkkinointi ja sen kohdentaminen rekisteröityä kiinnostavaksi esimerkiksi asiakkaan ostohistoriatietojen tai muiden tietojen perusteella luotujen profiilien avulla

• mielipide- ja markkinatutkimukset ja

• muut vastaavat käyttötarkoitukset, jotka eivät ole ristiriidassa edellä kuvattujen käyttötarkoitusten kanssa.

 

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteröidyn perustiedot, kuten:

• etu- ja sukunimi

• yhteystiedot (postiosoitteet, puhelinnumerot, sähköpostiosoitteet)

 

Asiakkuuteen ja muuhun asialliseen yhteyteen sekä palveluiden ja sisältöjen käyttämiseen liittyvät tiedot, kuten:

• rekisterinpitäjän palveluja koskevat rekisteröitymistiedot (esim. vuokratilojen käyttäjätunnus ja salasana)

• asiakasviestintään liittyvät tiedot, mukaan lukien asiakaspalvelupuheluiden taltioinnit

• palautteet ja reklamaatiot, mukaan lukien virhe- ja tuotevastuuseen liittyvät tiedot

• rekisterinpitäjän sähköisten palveluiden ja sisältöjen käyttöä koskevat selailutiedot ja muut tiedot, mukaan lukien rekisteröidyn selaimen rekisterinpitäjän palvelimelle lähettämät tekniset tiedot (IP-osoite, selain) sekä rekisteröidyn selaimelle lähetetyt evästeet ja niihin liittyvät tiedot, mikäli evästeisiin liitetään henkilötietoja

• markkinointiin ja myynninedistämiseen liittyvät tiedot, kuten rekisteröityyn kohdistetut markkinointitoimenpiteet, niiden hyödyntäminen ja niiden yhteydessä annetut tiedot sekä suoramarkkinointiluvat ja -kiellot

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteröityä koskevia tietoja saadaan säännönmukaisesti rekisteröidyltä itseltään muun muassa rekisteröidyn osallistuessa rekisterinpitäjän markkinointitoimenpiteisiin.

Tietoja saadaan myös rekisterinpitäjän verkkokaupan tai muiden sähköisten palveluiden välityksellä, jolloin tietoja voidaan kerätä myös evästeiden tai muiden vastaavien tekniikoiden avulla.

Henkilötietoja voidaan kerätä ja päivittää myös rekisterinpitäjän ja sen kanssa kulloinkin samaan konserniin kuuluvien yritysten muista rekistereistä sekä henkilötietoja koskevia palveluja tarjoavilta viranomaisilta ja yrityksiltä, kuten väestötietojärjestelmästä ja muista vastaavista rekistereistä.

 

7. Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Henkilötietoja voidaan luovuttaa ainoastaan kulloinkin voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa.

Rekisterinpitäjä voi luovuttaa henkilötietoja rekisterinpitäjän huolellisesti valitsemille yhteistyökumppaneille markkinointitarkoituksiin, ellei rekisteröity ole kieltänyt tällaista tietojen luovuttamista. Lisäksi rekisterinpitäjä voi siirtää tietoja asiallisen yhteyden päättymisen jälkeen omaan suoramarkkinointirekisteriinsä.

Muihin kuin edellä mainittuihin tarkoituksiin henkilötietoja ei säännönmukaisesti luovuteta. Rekisterinpitäjä on kuitenkin oikeutettu lainsäädännön sallimin tavoin luovuttamaan henkilötietoja esimerkiksi liiketoiminnan myyntiin liittyvissä tilanteissa.

Lisäksi rekisterinpitäjä voi luovuttaa tietoja mm. tilastointi- ja analysointitarkoituksiin siten, etteivät luovutettavat tiedot ole yhdistettävissä yksittäiseen henkilöön.

 

8. Tietojen siirto EU:n tai ETA:n ulkopuolelle

Tietoja ei säännönmukaisesti siirretä Euroopan unionin jäsenvaltioiden alueen tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle. Jos siirto on kuitenkin henkilötietojen käsittelyn tarkoituksien kannalta tai tietojen käsittelyn teknisen toteuttamisen kannalta tarpeellista, noudatetaan siirrossa tällöin henkilötietolainsäädännön vaatimuksia.

 

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Manuaalinen aineisto

Manuaalisessa muodossa olevat, henkilötietoja sisältävät aineistot sijaitsevat lukituissa tiloissa, joihin ei ole pääsyä yrityksen, tai yrityksen yhteistyökumppaneiden ulkopuolisilta tahoilta.

ATK:lla käsiteltävät tiedot

Sähköisessä muodossa olevat henkilötiedot on suojattu tietoturvan toimialalla yleisesti hyväksyttävin teknisin keinoin, kuten palomuurein ja salasanoin. Ainoastaan yksilöidyillä rekisterinpitäjän ja sen toimeksiannosta ja lukuun toimivien yritysten työntekijöillä on pääsy sähköisen rekisterin sisältämiin tietoihin rekisterinpitäjän myöntämällä henkilökohtaisella käyttöoikeudella.

Talliosake facebook

Talliosake linkedin

Talliosake youtube

Kuusi hyvää syytä valita Talliosake®

1
Turvallinen

Lämmin, kuiva ja valvottu säilytystila

2
Helppo

Voit koska tahansa huoltaa, puhdistaa ja kunnostaa omaisuuttasi

3
Monipuolinen

Vaikutat itse helposti tilan kokoon ja varusteluun

4
Huoleton

Ei huolta varaston pihatöistä. Lisäksi tilat ovat uusia - ei korjaustarpeita.

5
Luotettava

Kokenut toimija - meillä on markkinajohtajana yli 1000 tilaa.

6
Laadukas

Tuotteen perusvarustelutaso on hyvin laaja. Tilat valmistetaan huolella.

Tutustu myös näihin Talliosake®-tiloihin

Myynnissä!

100 osaketta
25 - 110

Hervannan Talliosake 1-4

Huppionmäenkatu 2-8, 33720 Tampere
Tutustu tarkemmin kohteeseen

Myynnissä!

17 osaketta
33 - 320 m²

HARVEST TALLIOSAKE

Kylmämäentie 5, 70800 Kuopio
Tutustu tarkemmin kohteeseen

Myynnissä!

35 osaketta
18 - 106

SÄÄKSJÄRVEN TALLIOSAKE 3

Kannistontie 130, 33880 Lempäälä
Tutustu tarkemmin kohteeseen

”Kustannustehokas ja sijainniltaan aivan täydellinen ratkaisu. Tänne on helppo tulla kaikenkokoisilla ajopeleillä, ja kaikki tarvittavat palvelut, tukut, lounaspaikat jne. ovat aivan lähietäisyydellä.”

JOUNI RIEKKI

Kysyttävää? Kiinnostuitko?