Talliosake vauhditti pitkään hautunutta unelmaa koirien päivähoitolasta

Tilaa hinnasto

Talliosake vauhditti pitkään hautunutta unelmaa koirien päivähoitolasta

Tilaa hinnasto

Huhtikuussa 2018 aloittanut Moonwell’s tarjoaa koirille häkittömän päivähoitolan ja kodinomaista toimintaa. Hoitokoirat tuodaan hoitoon aamuvarhaisella ja päiviä rytmittää selkeänä toistuva rytmi.

– Koirilla on seuraa ja tekemistä ja ne ovat jatkuvasti valvottuina, koirahoitolan omistaja Suvi Pulkkinen kertoo.

Päivät ovat täynnä touhua. Koirat ulkoilevat kaksi kertaa päivässä, pelaavat älypelejä, harjoittelevat Suvin johdolla arkitottelevaisuutta ja opettelevat temppuja. Aivotyöskentely kuluttaa energiaa. Kun koirat hoitopäivän jälkeen pääsevät kotiin, ovat ne omistajiensa mukaan usein ihan poikki, Suvi kertoo.

Helposti puhdistettavat pinnat

Talliosake pystyy tarjoamaan Suvin tarpeisiin fiksun kokoisen ja selkeän tilan, missä on isommallekin koiralle tilaa leikkiä ja juosta. Tilan paras puoli on, että se on helppo pestä ja pitää puhtaana. – Koirien kanssa tärkeintä ovat helposti puhdistettavat ja kestävät pinnat. Talliosake on toimintaani nähden täydellinen. Tilan voi pestä helposti väljällä vedellä ja märkäimurilla. Ei tulisi mieleenkään perustaa tämmöistä palvelua kotiin.

Päiväkotikonsepti oli muhinut Suvin ajatuksissa jo 1,5 vuotta, mutta sopivan hintaista ja kokoista tilaa ei löytynyt. Kun Talliosakkeen tila vapautui, Suvi tuumasi, että unelma koirahoitolasta pitää toteuttaa nyt tai ei koskaan, sillä tilalle oli muitakin ottajia. Loppuun Suvi summaa Talliosakkeen positiivisia puolia: – Liikenne pelaa, tästä on lyhyt matka moottoritielle ja mahtavat lenkkeilymaastot alkavat ihan vierestä. Olen ehdottomasti unelma-ammatissani. Ihminen on onnellisimmillaan silloin, kun saa tehdä sitä mistä tykkää eniten.

Ota yhteyttä kysyäksesi vapaista tiloista!

Valitse...

Olen kiinnostunut

Uutiskirjeessä saat ensimmäisenä tiedon uusista kohteista sekä muista Talliosakkeen ajankohtaisista asioista.
© 2018 Talliosake. Talliosake on osa Den Group konsernia. Rekisteriseloste →