Talliosakkeen tarina

Talliosakkeen tarina sai alkunsa – mistäs muualta kuin – autotallista. Kolme oululaista miestä pohti ahtaassa tallissa ollessaan, voisiko tilapulmaan olla parempi ratkaisu. Asuntojen neliökoot pienenevät jatkuvasti, pienyritysten määrä kasvaa ja ihmiset haluavat tehdä asioita käsillään informaatioähkyn vastapainoksi. Siitä syntyi ajatus Talliosakkeesta – omasta paikasta, joka palvelee käyttäjäänsä juuri hänen tarvitsemallaan tavalla.

Ensimmäinen Talliosake kohosi Rovaniemelle 2010. Se oli hieno virstanpylväs, mutta tarina oli vasta alussa. Tänä päivänä Talliosake toimii valtakunnallisesti, ja tiloja on tehty jo 3.500 kappaletta. Vuonna 2018 Talliosake laajensi toimintaansa Ruotsiin.

Talliosake kartta

Visiomme ja missiomme

Visiomme on rakentaa Eurooppaan monipuoliseen tekemiseen soveltuvia tiloja, jotka lisäävät merkittävällä tavalla ihmisten elämänlaatua ja onnea.

Missiomme on rakentaa tiloja ja yhteisöjä, joissa on fantastinen tekemisen flow ja jotka tarjoavat mahdollisuuden kasvaa sekä ihmisenä että osaajana.

Talliosake ompelimo

Talliosake on osa DEN-perhettä

Tänään meitä on noin 500 työntekijää, koska Talliosake on osa DEN -konsernia. DENin päämääränä on tehdä asiakkailleen tilaunelmien toteuttamisesta helppoa. Talliosakkeen lisäksi konserniin kuuluu muuttovalmiita omakotitaloja valmistava Designtalo, hirsitalovalmistaja Finnlamelli, maanrakennus- ja suunnittelupalveluita tarjoava Pohjanteko ja Pohjangeo, taloteknisten palveluiden toteuttaja DEN Tekniikka sekä DENin ja K-Raudan yhteistyötuotemerkki Ainoakoti.

Den
Toimipisteet
Vantaa
Pakkalankuja 7, 1.krs
01510 Vantaa
Näytä kartalla →
Oulu
Temmeksentie 4
90400 Oulu
Näytä kartalla →
Jyväskylä
Koivupurontie 4 LI 45
40320 Jyväskylä
Näytä kartalla →
Pirkkala
Haikanvuori 6
33920 Pirkkala
Näytä kartalla →
Raisio
Tuotekatu 1-3
LI 7
21200 Raisio
Näytä kartalla →
© 2018 Talliosake. Talliosake on osa Den Group konsernia. Rekisteriseloste →