Talliosakkeen tarina

DEN tuo yhteen erityisen joukon yrityksiä ja ihmisiä, joilla on yhteinen päämäärä: palvella kokonaisvaltaisesti asumiseen, työskentelyyn ja vapaa-aikaan liittyvissä yksilöllisissä unelmissa. Muita tuotemerkkejämme ovat muuttovalmiiden omakotitalojen edelläkävijä Designtalo, hirsitalovalmistaja Finnlamelli, K-Raudan ja DENin yhteistyötuotemerkki Ainoakoti sekä harrastus-, toimi- ja varastotiloja valmistava Talliosake. Konserniin kuuluu myös talotekniikan suunnittelija ja toteuttaja DEN Tekniikka.

Konsernissa työskentelee lähemmäs 500 deniläistä. Liikevaihtomme vuonna 2019 oli noin 170 miljoonaa euroa.

Talliosake kartta

Visiomme ja missiomme

Visiomme on rakentaa Eurooppaan monipuoliseen tekemiseen soveltuvia tiloja, jotka lisäävät merkittävällä tavalla ihmisten elämänlaatua ja onnea.

Missiomme on rakentaa tiloja ja yhteisöjä, joissa on fantastinen tekemisen flow ja jotka tarjoavat mahdollisuuden kasvaa sekä ihmisenä että osaajana.

Talliosake ompelimo

Talliosake on osa DEN-perhettä

Tänään meitä on noin 500 työntekijää, koska Talliosake on osa DEN -konsernia. DENin päämääränä on tehdä asiakkailleen tilaunelmien toteuttamisesta helppoa. Talliosakkeen lisäksi konserniin kuuluu muuttovalmiita omakotitaloja valmistava Designtalo, hirsitalovalmistaja Finnlamelli, maanrakennus- ja suunnittelupalveluita tarjoava Pohjanteko ja Pohjangeo, taloteknisten palveluiden toteuttaja DEN Tekniikka sekä DENin ja K-Raudan yhteistyötuotemerkki Ainoakoti.

Den
Toimipisteet
Vantaa
Pakkalankuja 7, 1.krs
01510 Vantaa
Näytä kartalla →
Oulu
Temmeksentie 4
90400 Oulu
Näytä kartalla →
Jyväskylä
Ahjokatu 18, 2. krs
40320 Jyväskylä
Näytä kartalla →
Pirkkala
Haikanvuori 6
33920 Pirkkala
Näytä kartalla →
Raisio
Tuotekatu 1-3
LI 7
21200 Raisio
Näytä kartalla →
© 2018 Talliosake. Talliosake on osa Den Group konsernia. Rekisteriseloste →