Erkki Haapa-Alho | Talliosake
 

Erkki Haapa-Alho

"Talli on luksusta"

Maija-Leena ja Erkki Haapa-Alho olivat menossa katsomaan asuntoa, mutta eksyivät matkalla Talliosakkeen näytölle. Ympäri Eurooppaa asuntoautollaan matkaileva pariskunta löysi kulkupelilleen kodin, jossa kelpaisi itsekin asua.

Maija-Leena ja Erkki asuvat Rymättylässä omakotitalossa. Heidän lapsensa ovat jo muuttaneet pois kotoa, ja talon tyhjennyttyä muutto Turun suuntaan on tullut ajankohtaiseksi. Tallin tarve oli kypsynyt Erkin mielessä jo jonkin aikaa, kun pariskunta sattumalta asuntonäytön yhteydessä päätyi myös Talliosakkeen näytölle.

– Yritys oli meille vielä siinä vaiheessa tuntematon, sillä tulimme paikalle sattumalta. Vaimo pitää asuntoautostamme hyvää huolta ja hän ihastui talliin välittömästi. Teimme ostopäätöksen jo vuorokauden sisällä. Talli hankittiin varastotilaksi ja asuntoautoa varten, muistelee Erkki.

“Harva ihminenkään asuu näin komeasti!”

Erkin ja Maija-Leenan talli on tilava, ja asuntoauto mahtuu sinne hyvin. Talli on varusteltu muun muassa öljynerotuskaivolla, tuuletusjärjestelmällä sekä pääsyllä voimavirtaan ja jopa internetiin. Tulevaisuudessa pariskunnan talliin asennetaan myös wc-istuin ja lavuaarit.

– Erityisen tyytyväisiä olemme epoksilattiaan ja öljynerotuskaivoon. Kehuja saavat myös valaistus ja isot nosto-ovet. Ainoa, mitä kaipaan, on sellaiset rakennepiirustukset, joista näkisi missä putket ja sähköjohdot kulkevat. Talli on luksusta. Harva ihminenkään asuu näin komeasti, Erkki hymähtää.

Tallissa on tähän asti ollut säilössä pariskunnan asuntoauto silloin, kun se ei ole ollut tien päällä. Erkin mukaan tila sopii autotalliksi mainiosti. Tulevaisuudessa lämmin talli saattaa myös toimia säilytystilana huonekaluille.

– On helpottavaa, kun omaisuus on hyvässä tallessa. Meillä on koko ajan varmuus siitä, minne viemme tavaroita, jos talomme menee kaupaksi. Olen melkein sataprosenttisen varma, että tämä ei ollut huono sijoitus. Talli sijaitsee kehittyvällä ja keskeisellä alueella Turussa. Olemme varsin tyytyväisiä, Erkki perustelee.

 

”Asiantuntija tietää, mistä puhuu, eikä tuputa”

Pian näytön jälkeen Erkki oli yhteyksissä kiinteistönvälittäjän ja Talliosakkeen yrittäjän kanssa. Alle kahdessa viikossa talli oli pariskunnan nimissä.

– Olisi varmaan tapahtunut nopeamminkin, mutta se oli hiihtoloma-aikaa, kun kauppoja hierottiin. Soitin yrityksen isännälle oston yhteydessä, sillä halusin kuulla hänen arvionsa minua mietityttäneistä lämmityskustannuksista ja ilmalämpöpumpusta. Se puhelu varmisti ostopäätöksen. Hän on asiantuntija, joka tietää, mistä puhuu, eikä tuputa. Se oli kympin asiakaspalvelusuoritus, Erkki kiittelee.

Erkki kertoo voivansa suositella yrityksen talleja, vaikka osakkeen hinta voikin mietityttää.

– Hinta tuntui kalliilta, mutta mieluummin maksamme ja olemme tyytyväisiä kuin ostamme puolella hinnalla ja jäämme tyytymättömäksi. Kokemustemme mukaan yrityksessä tiedetään, millainen tallin pitää olla ja mitä asiakas haluaa, Erkki tiivistää. 

 

Vilkaise myös näitä asiakaskokemuksia:

Talliosake facebook

Talliosake linkedin

Talliosake youtube

Kysyttävää? Kiinnostuitko?