Erki Penjam | Talliosake
 

Erki Penjam

"Talli on työntekijöiden kohtaamispaikka"

Erki Penjam osti Talliosakkeen rakennustyömailla mittauksia tekevän yrityksensä käyttöön. Hyvä sijainti ja toimiva rahoitus ratkaisivat ostopäätöksen. Nyt yrityksen työkalut pysyvät järjestyksessä ja työntekijöillä on tilaa tehdä töitään. Erki suunnittelee ostavansa toisen tallin omaan käyttöönsä.

Erki Penjam saapui Suomeen kuusi vuotta sitten. EP-Rakennusmittaus Oy perustettiin vuonna 2012. Yhtiö toimii pääkaupunkiseudulla ja sillä on toimisto Malmilla.

 – Aiemmin yhtiömme työkalut kulkivat mukana autossa. Vantaalla sijaitsevan tallin myötä kaikki työkalut löytyvät kerralla samasta paikasta ja hyllystä näkee heti, että mitä tavaroita pitäisi ostaa. Myös autot pysyvät kunnossa, kun on paikka, jossa niitä voi huoltaa ja esimerkiksi vaihtaa ja säilyttää renkaita, Erki kertoo tyytyväisenä.

Hyvä sijainti ja toimiva rahoitusratkaisu

Erki löysi tallinsa netistä keväällä 2016. Hän lähetti Talliosakkeelle sähköpostia.

– Minuun otettiin pian yhteyttä. Ajelin valmistuvan tallin ohi ja huomasin, että maatöitä on jo tehty. Teimme sopimuksen nopeasti, ja minä sain avaimet kesällä. Ostopäätöksen yhteydessä Talliosakkeen tarjoama rahoitusmahdollisuus oli ratkaiseva tekijä sijainnin lisäksi. Meillä on Malmilla liikehuoneisto, Erki kertoo.

 

Lisävarusteina voimapistokkeita sähköautojen lataukseen

Yrityksen tallissa on 50 neliötä. Lisävarusteluina talliin on asennettu muun muassa vesipiste ja wc-istuin.

– Talli on hyvä! Halusin lisävarusteluina esimerkiksi sisälukot, etteivät varkaat pääse niin helposti talliin. Yrityksellä on kolme sähköautoa, joten lisäosina asennettiin myös voimapistokkeita autojen lataukseen.

Lisäksi Erki kertoo asentaneensa talliin ilmalämpöpumpun. Pian tilaan aletaan rakentaa myös parvea.

– Voi olla, että alkuvuodesta siirrämme toimiston sinne. Tapaamme työntekijöiden kanssa tallilla ja laitamme työvälineitä siellä kuntoon. Talli on yhtiön keskipiste ja työntekijöiden kohtaamispaikka. Suosittelen ratkaisua muillekin ja haluaisin ostaa tallin myös yksityiskäyttöön, Erki suunnittelee.

 

Vilkaise myös näitä asiakaskokemuksia:

Talliosake facebook

Talliosake linkedin

Talliosake youtube

Kysyttävää? Kiinnostuitko?