Kiinnostaako tilan ostaminen tai vuokraaminen? Pyydä lisätietoa alueesi vapaista tiloista nyt.

Talliosake harrastustilana

Voi korjailla, itte hitsailla, vähän rapsutella ja pestä moottoripyöriäkin, mitä sitte haluaa tehdäkin. Tässä on samassa huvi ja hyöty!
Olli-Pekka Salminen

40 vuoden haave toteutui Talliosakkeessa

Jorvaksen Talliosakkeessa on kesäinen tunnelma. Auringonpaisteen keskeltä näkyy avoinna oleva tallin ovi ja iso valkoinen kuorma-auto. Talli kuuluu aktiivista ja yritteliästä eläkettä viettävälle Olli-Pekka Salmiselle.

Taistelusukeltaja, pienyrittäjä, moottoripyöräharrastaja

Salmisen Talliosake on pääasiassa harrastuskäytössä, sillä mies kertoo hyväntuulisena harrastavansa työntekoa. Hänen 32 vuoden uransa armeijan taistelusukeltajana tuli päätökseensä joitakin vuosia sitten, mutta kiinnostus alaa tai työntekoa kohtaan ei ole hiipunut. Harrastuspaikan lisäksi tila toimii Olli-Pekan pienyrityksen tukikohtana ja varastona. ”Ennen se oli leipätyö tuo sukellustyö, nyt vähän tämmönen sivutyö. Teen noita kaivinkonehommia”, hän summaa nykytilannetta.

Alan valinta oli looginen jatkumo aiemmalle työuralle ja tällä hetkellä pystyssä onkin yritys nimeltään ”Sukellus- ja kaivuutyöt O-P Salminen”. Työnteon lisäksi Salminen harrastaa moottoripyöräilyä, joten Talliosake-tilasta on hyötyä monessa puuhassa. ”Tässä voi korjailla, itte hitsailla ja laitella kuormuria ja huollella sukellusvarusteita. Voi vähän rapsutella ja pestä moottoripyöriäkin, mitä sitte haluaa tehdäkin. Tässä on samassa huvi ja hyöty!”, Olli-Pekka iloitsee.

Hyvään hintaan ja hyvällä paikalla

Talliosake on ollut Olli-Pekalla vasta alle vuoden, mutta haaveissa tilan hankkiminen on pyörinyt jo pitkään. Ennen Talliosaketta Salmisella oli tila toisella paikkakunnalla, joten uutta tilaa lähdettiin etsimään mahdollisimman läheltä kotia: ”Mulla oli sellainen ulkopaikka, maalaistalon isännän talon pääty. Kyllä tavarat sinne mahtu, mutta nyt on lämmin paikka missä voi sitte korjata! On pieni kynnys lähteä tallille ja vain vartin verran menee kotoa tähän”, Olli-Pekka vertailee tilannetta aiempaan.

Salmisen 37 neliön Talliosakkeeseen mahtuu kaikki tarvittava sulassa sovussa. Tällä hetkellä kaivinkone on työmaalla, mutta tilassa on esimerkiksi iso kuorma-auto kaikkine varusteineen. ”Kun kaivinkone on mulla tuolla takana, niin saan kuorma-auton siihen eteen. Sitten tuohon koloon mahtuu vielä motskari talvisäilöön”, Olli-Pekka kertoo tyytyväisenä. ”Tää on just mulle sopiva – on pienet kulut, ei tartte ressata niiden perään, kun kuitenkin on eläkkeellä ja haluaa sillä moottoripyörälläkin välillä ajaa. Ettei mee ihan työnteoksi!”, hän nauraa.

Laadukkaat tilat intohimoiselle harrastajalle

Talliosakkeessa Olli-Pekka pitää erityisesti tilojen korkeudesta. ”Haave on, että saan kuorma-auton ja kaivinkoneen tasolle parven. Pistän korkeuden puoliksi tonne päätyyn. Moni on niin tehnykkin, kun ostanu tilan itelleen tilan. Mähän oon vuokralla”, hän kertoo. Tilan muita ehdottomia plussia ovat helposti puhdistettavat seinäpinnat ja lämmitys. ”Lämmitys on mukava. Kun menee jonkun koneen alle rasvaamaan kardaanin nippoja, niin ei tartte olla kylmissään”, Salminen kehuu samalla, kun katselee siistille pihalle, jota reunustaa kunnon suomalainen maisema: vihreä nurmi ja mäntymetsä. ”Tämä on rauhallinen paikka ja itse asiassa voi sanoa vielä, että kauniskin paikka,” Olli-Pekka tuumaa.

Olli-Pekka suosittelee Talliosakkeen tiloja kaikille intohimoisille harrastajille: ”Täällä on aika paljon sellasia, että isä ja poika harrastaa vaikka mikroautoilua. Täällä on asuntovaunutyyppejä ja yks on veneharrastaja, tykkää kalastaa. Tämä on kaikille vapaa-ajan harrastajille, täällä voi tehdä ihan mitä vaan, vaikka palapeliä, jos haluaa.” Nyt Jorvaksen Talliosakkeen tilan myötä Salmisen oma unelma on toteutunut: ”40 vuotta olen haaveillu, että olis tämmönen paikka”.

Kiinnostaako tilan ostaminen tai vuokraaminen? Pyydä hintatiedot nyt ja löydä juuri sinulle sopiva tila!

talliosake harrastustila opsalminen kuorma-auto
op salminen jorvas jorvaksen talliosake
Jorvas talli autotalli osake yrittäjä harrastus tila
Toimipisteet
Vantaa
Pakkalankuja 7, 1.krs
01510 Vantaa
Näytä kartalla →
Oulu
Temmeksentie 4
90400 Oulu
Näytä kartalla →
Jyväskylä
Ahjokatu 18, 2. krs
40320 Jyväskylä
Näytä kartalla →
Pirkkala
Haikanvuori 6
33920 Pirkkala
Näytä kartalla →
Raisio
Tuotekatu 1-3
LI 7
21200 Raisio
Näytä kartalla →
© 2018 Talliosake. Talliosake on osa Den Group konsernia. Rekisteriseloste →