Kiinnostaako tilan ostaminen tai vuokraaminen? Pyydä lisätietoa alueesi vapaista tiloista nyt.
Kokemuksia Talliosake autotalli harrastustila

Talliosake harrastustilana

Kyllä tämä on osunut ihan kohdalleen. Ei ole mitään valittamista ollut, kaikki on toiminut niin kuin lähtiessä ajateltiin.
Pete Mähönen

Talliosake mahdollistaa monipuolisen harrastamisen

Pete Mähönen etsi uutta harrastustilaa moottoripyörille ja tekniikalle. Toiveissa oli läheinen sijainti ja sopivan kokoinen tila. Netistä löytyi Tampereen Hervannan Talliosake, josta pidempään jatkunut harrastus, laitteet ja työkalut löysivät paikkansa. Viisikymmenneliöinen talli on rakennettu joulukuussa 2016. Odotusta ja tarvetta löytyi jo ennestään ja heti tallin valmistuttua tavaraa alettiin tuoda sisään.

"Etsin tiloja netistä ja löysin tämän Talliosakkeen. Soitin välittäjälle ja hänen kanssa käytiin katsomassa esimerkkitilaa. Sen jälkeen vähän aikaa arvoin, tein varauksen ja sitten totesin, että tässä se on", kertoo Pete ja jatkaa: "Kyllä tämä on osunut ihan kohdalleen. Ei ole mitään valittamista ollut, kaikki on toiminut niin kuin lähtiessä ajateltiin."

Läheinen sijainti auttaa harrastamaan viikollakin

Tallissa on tehty jo yksi tekniikan vaihto autoon, erilaisia moottoripyörän korjauksia, huoltoja sekä pienempiä tekniikan projekteja. Tallin sijainti lähellä nykyistä asuntoa auttaa Peten mukaan sovittamaan aikatauluja ja lisäämään harrastamisen mahdollisuuksia. "Täällä voi käydä harrastamassa lyhyemmällä aikataululla ja ei tarvitse aina ottaa koko viikonloppua sille. Ei tarvitse viidenkymmenen kilometrin päästä lähteä hakemaan työkaluja ja varata paria tuntia matkoihin. Nyt pääsen helposti tekemään parin tunnin pienempiä projekteja, kun tila on lähellä ja valmiina", Pete summaa.

”Kaikki tarpeellinen varustelu oli valmiina”

Peten Talliosake on valoisa ja harrastajalle juuri sopivan kokoinen. Tasaiseen epoksipäällystettyyn lattiaan ei tartu lika, ja öljynerotuskaivo oli valmiiksi asennettu. Hitsauskin onnistuu, kun vaahtosammutin löytyy vakiona seinästä. "Kaikki tarpeellinen varustelu oli valmiina. Löytyi erottelukaivo, huippuimuri, sähköt, internet ja jopa vessavalmius takanurkasta. Eihän sitä muuta oikeastaan tarvitsekaan. Lämmin tila vielä kaupanpäälle."

"Parvi tuli tehtyä säilytystilan lisäämiseksi ja vessan rakensin. Muutama lisäpistorasia tuli, mutta muuten mennään normaalilla. Nosturia en ole vielä kerennyt hommata, kun vajaan vuoden vasta ollut", Pete päättää.

*Tilojen muutokset ja lisävarustelu on toteutettu yhteistyössä viranomaisten kanssa.

Kiinnostaako tilan ostaminen tai vuokraaminen? Pyydä hintatiedot nyt ja löydä juuri sinulle sopiva tila!

Kokemuksia Talliosake autotalli harrastustila
Kokemuksia Talliosake autotalli harrastustila
Kokemuksia Talliosake autotalli harrastustila
Toimipisteet
Vantaa
Pakkalankuja 7, 1.krs
01510 Vantaa
Näytä kartalla →
Oulu
Temmeksentie 4
90400 Oulu
Näytä kartalla →
Jyväskylä
Koivupurontie 4 LI 45
40320 Jyväskylä
Näytä kartalla →
Pirkkala
Haikanvuori 6
33920 Pirkkala
Näytä kartalla →
Raisio
Tuotekatu 1-3
LI 7
21200 Raisio
Näytä kartalla →
© 2018 Talliosake. Talliosake on osa Den Group konsernia. Rekisteriseloste →