Tarinoita Talliosakkeen kulisseista, osa 2

Mitä tapahtuu Talliosakkeen kulisseissa? Vuorossa on blogisarjan toinen osa, jossa työpäällikkö Tero Silvennoinen kertoo päivistään Talliosakkeella.

Julkaistu 15.1.2019
#henkilöt

Teron ura Talliosakkeella alkoi joulukuun 2017 alussa. Teron päivät kuluvat suhaten ympäri Etelä-Suomea ja Turun seutua. Hänen toiminta-alueensa työpäällikkönä on laaja, ja vaihtuvat maisemat ja autossa pidetyt puhelinpalaverit ovat tulleet tutuksi tähänastisen työtaipaleen aikana. Tero on viihtynyt vaihtelevassa työtehtävässään mainiosti.

Palkitsevaa työtä

Terolla on monipuolinen kokemus vastaavista tehtävistä aiemminkin, ja ennen Talliosakkeelle siirtymistään hän toimi yrittäjänä. Tero kertoo, että työ on hyvin lähellä yrittäjän arkea, mutta eroavaisuuksiakin löytyy. ”Kuten yrittäjänä, saan hyvin pitkälti itse päättää arjen rytmin: milloin olen toimistolla, milloin työmaalla. On mukavaa, että se on säilynyt”, Tero viittaa yhteneväisyyksiin ja jatkaa kertoen, miten työpäivät eroavat aiemmista: ”Työ ei ole yhtä fyysistä kuin edellisessä työssäni rakennustyömailla urakoitsijana ollessa. Se tarkoittaa, että saan huhkia vapaa-ajallani salilla entistä enemmän”, Tero nauraa ja jatkaa: ”Pystyn myös sovittamaan vapaa-ajan ja työelämän paremmin kuin aiemmin. Arvostan suuresti sitä, että minulla on vapaa-ajallani aikaa leikkiä pienen tyttäreni kanssa, se on minulle tärkeää.”

Teron mukaan työpäällikön tehtävä vaatii hyviä organisointitaitoja. Kerrallaan hänellä on kolmesta viiteen työmaata johdettavanaan. ”Tässä työssä on hienoa, kun näkee konkreettisen lopputuloksen, eli valmiit tilat. Onnistumisen tunteita antaa myös se, kun saan tiimin toimimaan yhteen. Saan myös työmailta uusia työkavereita”, Tero luettelee työn hyviä puolia. Kaikkein palkitsevammaksi asiaksi Tero mainitsee tilojen luovutukset asiakkaille. ”Hyvän palautteen saaminen asiakkailta rakennusprosessin jälkeen on aina yhtä ilahduttavaa. On myös kiinnostavaa kuulla, mihin asiakkaat käyttävät tiloja, käyttötarkoituksia kun on lukemattomia”, Tero kertoo.

Suosittelemisen arvoinen työpaikka

Tero pitää siitä, että hän pystyy vaikuttamaan omaan toimenkuvaansa ja löytämään itselle parhaat tavat toimia työmaan vetäjänä. ”On hienoa, että täällä osataan antaa vapautta ja vastuuta työntekijöille. Apua saa kuitenkin aina tarvittaessa.” Edellisessä työsuhteessa ollessaan Tero työskenteli yksin toimistolla, joten hänen mielestään on kivaa vaihtelua, kun konttorilla on muitakin. Tunnelma toimistossa on Teron mukaan rento ja hierarkia matala. Tero arvostaa myös sitä, että yrityksessä saa palautetta nopeasti ja anteliaasti.

Kun Terolta tiedustelee, suosittelisiko hän yritystä muille työnantajana, Teron ei tarvitse empiä. ”Ehdottomasti suosittelisin Talliosaketta ja DENiä muille työpaikkana. Täällä on todella positiivinen asenne työntekoon ja ryhmähenki on ainutlaatuinen. Kaikki auttavat toisiaan, ilmapiiri on iloinen ja ihmiset helposti lähestyttäviä.”

Haluaisitko sinä olla osa huikeaa kasvutarinaa? Katso avoimet työpaikkamme ja hae joukkueeseemme mukaan jo tänään!

Toimipisteet
Vantaa
Pakkalankuja 7, 1.krs
01510 Vantaa
Näytä kartalla →
Oulu
Temmeksentie 4
90400 Oulu
Näytä kartalla →
Jyväskylä
Ahjokatu 18, 2. krs
40320 Jyväskylä
Näytä kartalla →
Pirkkala
Haikanvuori 6
33920 Pirkkala
Näytä kartalla →
Raisio
Tuotekatu 1-3
LI 7
21200 Raisio
Näytä kartalla →
© 2018 Talliosake. Talliosake on osa Den Group konsernia. Rekisteriseloste →