DEN rakentaa Taalerille peräti 700 Talliosaketta vuokrattavaksi pienyrityksille

Pientalorakentaja DEN rakentaa valtavan määrän Talliosake-tilaa mikroyrityksille logistiikan valtaväylille.

Julkaistu 25.9.2019
Talliosake sijoitus

Talliosakkeen sekä muuttovalmiiden Designtalojen, Finnlamellin ja Ainoakodin taustalla oleva DEN Finland Oy ja Taaleri Tallikiinteistöt -rahasto ovat solmineet mittavan yhteistyösopimuksen, jonka puitteissa DENin tavoitteena on toimittaa Taalerin rahastolle vuoden 2021 loppuun mennessä 20–25 Talliosake-hallia eli noin 700 yksittäistä vuokrattavaa tilaa Suomessa ja Ruotsissa.

Yritykset solmivat esisopimukset noin puolet sopimuskokonaisuudesta kattavista toimituksista syyskuussa. Ensimmäiset hallit siirtyvät rahaston omistukseen jo tämän vuoden aikana.

Kyseessä on Suomen ensimmäinen Talliosake-tyyppinen rahasto, johon DEN sekä toimittaa tilat että toteuttaa, vuokraa ja isännöi valmiit Taalerin rahaston kohteet.

Rahaston omistukseen siirtyvät hallit rakennetaan logistisesti keskeisille paikoille pääosin Turun, Tampereen ja pääkaupunkiseudun talousalueille sekä Ruotsissa suur-Tukholman talousalueelle. Tiloista kaksi kolmasosaa toteutetaan Suomeen ja kolmasosa Ruotsiin.

”Taaleri-yhteistyö nopeuttaa DENin Talliosake-konseptin levittämistä Ruotsissa, jossa ensimmäiset Talliosakkeet ovat jo täyteen vuokrattuja. Myös kotimaassa vahvistamme Taaleri-yhteistyön avulla merkittävästi tähän mennessä noin 4000 tilan Talliosake-verkostoamme”, sanoo Talliosakkeen liiketoimintajohtaja Markus Alitalo.

Tilojen tärkein käyttäjäryhmä ovat mikroyritykset. Tiloja hankkivat myös työskentely- ja harrastetiloja kaipaavat yksityishenkilöt. Talouselämän rakennemuutos lisää mikroyritysten määrää ja uusien asuntojen tehokkaammat neliöt luovat tilatarpeita vapaa-ajan harrastamiseen ja tavaroiden säilyttämiseen.

”Tämä on erittäin merkittävä etappi DENille. Talliosake-tuote on osoittautunut menestykseksi markkinoilla, joissa erityisesti pien- ja mikroyritykset kaipaavat hyvien liikenneyhteyksien varrella sijaitsevia nykyaikaisia toimi- ja tuotantotiloja sekä yhä enemmän tiloihin liittyvää kattavaa palvelutarjontaa”, kertoo Markus Alitalo.

Toimipisteet
Vantaa
Pakkalankuja 7, 1.krs
01510 Vantaa
Näytä kartalla →
Oulu
Temmeksentie 4
90400 Oulu
Näytä kartalla →
Jyväskylä
Ahjokatu 18, 2. krs
40320 Jyväskylä
Näytä kartalla →
Pirkkala
Haikanvuori 6
33920 Pirkkala
Näytä kartalla →
Raisio
Tuotekatu 1-3
LI 7
21200 Raisio
Näytä kartalla →
© 2018 Talliosake. Talliosake on osa Den Group konsernia. Rekisteriseloste →