Kiinnostaako tilan ostaminen tai vuokraaminen? Pyydä lisätietoa alueesi vapaista tiloista nyt.
Kokemuksia Talliosake

Talliosake autotallina

Minulle suurin hyöty oman tallin hankkimisesta on se, että minulla on nyt paikka ja tila, jossa pääsen tekemään milloin mitäkin. Ei tarvitse ostaa omakotitaloa sitä varten, että tarvitsee autotallin.
Tero Mantere

Tamperelainen Tero Mantere päätti hankkia itselleen Talliosakkeelta oman autotallin autoprojektiaan varten. Projektin lisäksi tallissa on kätevä tehdä myös muut pienemmät omaan autoon tarvittavat korjaukset. Talli on ahkerassa käytössä ympäri vuoden, sillä Tero viettää siellä aikaa lähes viikoittain.

"Kun näin valmiin tallin, olin aika vakuuttunut siitä, että sellainen tallin pitää ollakin", Tero muistelee ja jatkaa: "Tärkeä asia Talliosakkeen talleissa on niiden muokattavuus, sillä tallitilan pystyy muokkaamaan juuri sellaiseksi, kun itse haluaa."

Tero arvostaa autoharrastuksensa kannalta sitä, että tallissa pystyy vapaasti rälläköimään, sillä se on peltiseinien ansiosta turvallista. Muita tärkeitä asioita ovat muun muassa se, että lattiapinta on helppohoitoinen, piha on valaistu ja siinä on tallentava kameravalvonta.

Yhteistyö Talliosakkeen kanssa sujui Teron mukaan hyvin. Kaikki sujui sovitusti ja vastaukset kysymyksiin sai nopeasti. "Voin suositella Talliosaketta kenelle tahansa, joka tilaa tarvitsee. Se on hyvä ratkaisu", hän päättää.

Kiinnostaako tilan ostaminen tai vuokraaminen? Pyydä hintatiedot nyt ja löydä juuri sinulle sopiva tila!

Toimipisteet
Vantaa
Pakkalankuja 7, 1.krs
01510 Vantaa
Näytä kartalla →
Oulu
Temmeksentie 4
90400 Oulu
Näytä kartalla →
Jyväskylä
Ahjokatu 18, 2. krs
40320 Jyväskylä
Näytä kartalla →
Pirkkala
Haikanvuori 6
33920 Pirkkala
Näytä kartalla →
Raisio
Tuotekatu 1-3
LI 7
21200 Raisio
Näytä kartalla →
© 2018 Talliosake. Talliosake on osa Den Group konsernia. Rekisteriseloste →