Kiinnostaako tilan ostaminen tai vuokraaminen? Pyydä lisätietoa alueesi vapaista tiloista nyt.
Talliosake autotalli

Talliosake autotallina

Kunnon tila autoharrastukselle

Yhä harvemmalla autoharrastajalla on tilaa harrastukselleen kotona. Talliosake täyttää vaativammankin autoharrastajan toiveet, sillä tilassa on reilusti tilaa pestä, huoltaa ja tehdä pieniä korjaustöitä.

Aja sisään ja nauti autoharrastajalle suunnitelluista olosuhteista. Kaikissa tiloissamme on vakiona muun muassa moottoroitu nosto-ovi kaukosäätimellä, nettiyhteys, roiskevesitiiviit epoksipinnoitetut lattiat ja öljyn- ja hiekanerotuskaivo. Tilat ovat pääsääntöisesti 5 metriä korkeita, joten tänne mahtuu suurempikin asunto- tai pakettiauto.

Olemme toimialan markkinajohtajana toteuttaneet jo 3.500 tilaunelmaa. Osta tai vuokraa ja luota valinnassasi alan pisimpään kokemukseen ja edelläkävijyyteen.

Kiinnostuitko? Tutustu muiden autoharrastajien kokemuksiin ja kysy lisää!

Kiinnostaako tilan ostaminen tai vuokraaminen? Pyydä hintatiedot nyt ja löydä juuri sinulle sopiva tila!

Kokemuksia Talliosake
Minulle suurin hyöty oman tallin hankkimisesta on se, että minulla on nyt paikka ja tila, jossa pääsen tekemään milloin mitäkin. Ei tarvitse ostaa omakotitaloa sitä varten, että tarvitsee autotallin.
Tero Mantere
Talliosake autotalli
Olen antanut tallille nimeksi Terapiatalli. Siellä saan hoitaa ajokkejani kaikessa rauhassa ja keskittyä kulloinkin ajankohtaiseen hankkeeseen. Vähintään kerran päivässä siellä on käytävä.
Pasi Heininen
Talliosake autotalli
Tämä palvelee minua hyvin. Missään hankinnan vaiheessa tai sen jälkeenkään, ei ole ollut mitään huomautettavaa asioiden hoitamisesta. Olen edelleen tyytyväinen hankintaani.
Erkki Nuutio