Kiinnostaako tilan ostaminen tai vuokraaminen? Pyydä lisätietoa alueesi vapaista tiloista nyt.
Talliosake autotalli

Talliosake autotallina

Kunnon tila autoharrastukselle

Yhä harvemmalla autoharrastajalla on tilaa harrastukselleen kotona. Talliosakkeessa on reilusti tilaa pestä, huoltaa ja tehdä pieniä korjaustöitä.

Aja sisään ja nauti autoharrastajalle suunnitelluista olosuhteista. Moottoroitu nosto-ovi aukeaa helposti kaukosäätimellä. Vesitiiviiden epoksipinnoittujen lattioiden ja öljynerotuskaivon ansiosta voit pestä ja fiksata ilman murheita pintojen likaantumisesta. Koneellinen poistoilmanvaihto huolehtii, että tukikohdassasi on bensan katkuisten projektien ja pesujen jälkeen raitis hengitysilma.

Tarvitsetko osia tai tarvikkeita? Selaa heti netistä komponentteja, tai viestitä puolisolle, että menee vielä hetki. Kiinteä nettiyhteys huolehtii, että yhteydet pelaavat. Jos haluat, autotallistasi voidaan tehdä astetta komeampi. Kysy lisävarustelumahdollisuuksista!

Kiinnostuitko? Tutustu muiden autoharrastajien tarinoihin ja kysy lisää!

Kiinnostaako tilan ostaminen tai vuokraaminen? Aloita sinulle sopivan tilan löytäminen kysymällä hintatietoja heti!

Kokemuksia Talliosake
Talli on muutaman kilometrin päässä, ja siellä tulee käytyä päivittäin. Iltavuoroon kun menee, niin silloin siellä saattaa kulua päivällä tuntikausia.
Keijo Luukkonen
Kokemuksia Talliosake
Minulle suurin hyöty oman tallin hankkimisesta on se, että minulla on nyt paikka ja tila, jossa pääsen tekemään milloin mitäkin. Ei tarvitse ostaa omakotitaloa sitä varten, että tarvitsee autotallin.
Tero Mantere
Talliosake autotalli
Olen antanut tallille nimeksi Terapiatalli. Siellä saan hoitaa ajokkejani kaikessa rauhassa ja keskittyä kulloinkin ajankohtaiseen hankkeeseen. Vähintään kerran päivässä siellä on käytävä.
Pasi Heininen
Talliosake autotalli
Tämä palvelee minua hyvin. Missään hankinnan vaiheessa tai sen jälkeenkään, ei ole ollut mitään huomautettavaa asioiden hoitamisesta. Olen edelleen tyytyväinen hankintaani.
Erkki Nuutio
Toimipisteet
Vantaa
Pakkalankuja 7, 1.krs
01510 Vantaa
Näytä kartalla →
Oulu
Temmeksentie 4
90400 Oulu
Näytä kartalla →
Jyväskylä
Koivupurontie 4 LI 45
40320 Jyväskylä
Näytä kartalla →
Pirkkala
Haikanvuori 6
33920 Pirkkala
Näytä kartalla →
Turku
Tiemestarinkatu 8
VAR 22
20360 Turku
Näytä kartalla →
© 2018 Talliosake. Talliosake on osa Den Group konsernia. Rekisteriseloste →