Arvonnan säännöt - Talliosakkeen joululahja

Onko tämä joulun suurin lahja? -arvonnan säännöt

1. Järjestäjä

DEN Finland Oy, Y-tunnus 2347517-2, järjestää ”Onko tässä joulun suurin lahja?” -arvonnan. DEN Finland Oy:ta kutsutaan jäljempänä nimellä ”järjestäjä” ja ”Onko tässä joulun suurin lahja?” -arvontaa nimellä ”arvonta”.

2. Ehtojen hyväksyminen

Tällä sivulla kerrotaan arvonnan osallistumisehdoista. Ehdot tulee lukea huolellisesti. Arvontaan osallistuminen tarkoittaa sitä, että ehdot on hyväksytty.

3. Kuinka kilpailuun voi osallistua ja osallistumisoikeus

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat henkilöt, pois lukien järjestäjän työntekijöiksi luettavat henkilöt tai konsernin muihin organisaatioihin kuuluvat henkilöt. Alle 18-vuotiailta vaaditaan holhoojan lupa.

Osallistuminen tapahtuu osoitteessa https://www.talliosake.fi/joululahja/ täyttämällä sivuilta löytyvä lomake. Kun lomakkeeseen on täytetty siinä pyydetyt tiedot, osallistuminen vahvistetaan painamalla ”Lähetä”-painiketta. Arvontaan voi osallistua vain internetissä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei huomioida.

Voittaja antaa oikeuden järjestäjän markkinointitiimille tilan kuvaamiseen ja voittajahaastattelun tekemiseen sekä tekijänoikeuden otettuihin kuviin. Samoin voittaja antaa kuvien ja haastattelun käyttöoikeuden Talliosakkeen markkinointiviestintään (esim. sosiaalinen media, verkkosivut).

4. Kampanja-aika

07.12.2018-20.12.2018

5. Palkinnot

Palkinnoksi arvotaan voittajalle Talliosakkeen tila kuukaudeksi käyttöön sekä Bahcon työkaluvaunu. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai vaihtaa toiseen.

Tila on Talliosakkeen määrittelemä ja sen voi valita seuraavilta paikkakunnilta: Jyväskylä, Järvenpää, Kirkkonummi, Kuopio, Lempäälä, Lohja, Nokia, Nurmijärvi, Oulu, Porvoo, Raisio, Rauma, Tampere, Vantaa tai Ylöjärvi. Tila ei jälleenvuokrattavana. Paikkakunnat mainitaan myös kilpailusivulla erikseen. Käyttöajankohta on sovittavissa, mutta kuitenkin viimeistään kesäkuun loppuun mennessä.

Voittajan ja Talliosakkeen välille solmitaan 1 kuukauden vuokrasuhde (0 €). Sähköt+vedet+varustelu erikseen itse tehdyn sopimuksen ja käytön mukaan. Taloyhtiöllä on kiinteistön täysarvovakuutus. Voittaja on velvollinen huolehtimaan itse irtaimiston vakuutuksesta.

Palkinnon arvo on tilasta riippuen 1000–1800 €. Kampanjan järjestäjällä on oikeus julkaista voittajan nimi ja paikkakunta järjestäjän sosiaalisen median kanavissa ilman eri suostumusta.

6. Henkilötietojen käsittely

Arvontaan osallistuneet ja markkinointiluvan antaneet henkilöt merkitään järjestäjän suoramarkkinointirekisteriin. Arvonnan yhteydessä kerättäviä henkilötietoja voidaan käyttää ja luovuttaa suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Osallistumisen yhteydessä annettua puhelinnumeroa ja osoitetietoja käytetään myös voittajien tavoittamiseen ja mahdollisten palkintojen toimittamiseen. Henkilötietoja ei käytetä muihin tarkoituksiin tai luovuteta ulkopuolisille.

7. Palkinnon arvonta ja voittajan kontaktointi

Arvontaan osallistuvat kaikki 20.12.2018 klo 23:59 mennessä palautuneet täytetyt lomakkeet. Osallistumisajan ulkopuolella saapuneita osallistumisia ei hyväksytä arvontaan. Järjestäjä ilmoittaa viipymättä arvonnan suorittamisen jälkeen arvontavoitosta voittajalle sähköpostitse tai puhelimitse. Jos voittajaa ei tavoiteta hänen osallistumisensa yhteydessä antamien yhteystietojen kautta seitsemän (7) päivän kuluessa arvontapäivästä, arvotaan tilalle uusi voittaja. Järjestäjä vastaa palkinnon luovuttamisesta myöhemmin tarkennettavassa paikassa.

8. Järjestäjän vastuu

Järjestäjän vastuu arvontaan osallistumisesta rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista arvontaan osallistumisen yhteydessä tai järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista, jotka saattavat vaikuttaa esimerkiksi palkinnon hyödyntämiseen.

Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän ja yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjän myös kaikesta vastuusta liittyen palkinnon myöhempään käyttöön tai siinä ilmeneviin vikoihin sekä kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Tämä vastuuvapaus ei kuitenkaan heikennä kuluttajalle kuluttajansuojalain nojalla kuuluvia oikeuksia.

9. Verotus

Järjestäjä vastaa lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta näissä säännöissä mainituista palkinnoista. Palkinnon voittaja vastaa muista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai arvontaan osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Järjestäjä antaa tiedon palkinnoista ja palkinnonsaajan tarpeellisista henkilötiedoista veroviranomaisille voimassaolevien verosäännösten edellyttämän mukaisesti.

10. Väärinkäytökset

Järjestäjä pidättää oikeuden mitätöidä kaikki sellaisten henkilöiden osallistumiset, jotka ovat osallistuneet kampanjaan käyttäen kiellettyjä keinoja, kuten tahallinen väärien tai virheellisten tietojen antaminen, koneellinen osallistuminen, tietoturvaväärinkäytökset jne. Osoitetusti kiellettyjä keinoja käyttäneiden osallistujien kaikki osallistumiset, myös näiden sääntöjen mukaisesti tehdyt, mitätöidään ilman eri ilmoitusta.

11. Sääntöjen hyväksyminen ja muutosoikeus

Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia. Osallistumalla arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin tarpeen vaatiessa ilman eri ilmoitusta.